Redactia.ro
Home » Breaking News » Amenințare cu bombă la Tribunalul București. Autoritățile au anunțat că a fost vorba despre o alarmă falsă

Amenințare cu bombă la Tribunalul București. Autoritățile au anunțat că a fost vorba despre o alarmă falsă

Alertă bomba

Alertă cu bombă la Tribunalul București în această dimineață, după ce o persoană a anunțat printr-un email că incinta va fi astăzi aruncată în aer. Toate persoanele din interiorul Tribunlului București au fost evacuate, iar o echipa de pirotehniști este așteptată în acest moment la fața locului.

Alertă de bombă la Tribunalul București

UPDATE 14.50. Președinta Tribunalului București a declarat că alarma cu bombă anunțată în această dimineață a fost una falsă.

Pentru moment, autorul alertei nu a fost identificat, dar autoritățile vor deschide o anchetă.

Activitatea continuă în acest moment în parametri de normalitate. A fost foarte afecatată activitatea, având în vedere că aveam intervale orare bine definite, având în vedere că această măsură de evacuare a avut loc la ora 10.00, iar acum este trecut de ora 13.00„, a spus Laura Radu.

Conform Digi24, a fost anunțată alertă de bombă la Tribunalul București după ce o persoană a trimis un email prin care anunța că „Tribunalul va fi aruncat în aer” astăzi.

O echipă de pirotehniști este așteptată în momentul de față pentru a verifica dacă este vorba despre o alarmă falsă sau nu. De asemenea, clădirea a fost evacutată de urgență, iar autoritățile cercetează pentru a afla dacă este sau nu o bombă în incinta Tribunalului București.

Toate sălile de judecată au fost închise, iar cei care erau aduși pentru verificarea măsurilor preventive au fost conduși către centrele de detenție.

Mai multe alarme cu bombă în Capitală

În ultima perioadă au avut loc mai multe alerte false de bombă în Capitală. În februarie a fost anunțată o alertă cu bombă la Veranda Mall care s-a dovedit a fi falsă, echipa de pirotehniștii au încheiat misiunea fără a descoperi elemente de interes.

Din nou, pe 5 martie, a avut o alertă cu bombă tot în același mall. “A fost înregistrat un apel la 112 cu privire la o alertă cu dispozitiv exploziv improvizat la Veranda Mall în București. Echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informații și Poliția derulează în acest moment investigațiile specifice pe linia de competenţă. Revenim cu detalii pe măsură ce le avem”, informează reprezentanţii SRI.

În ambele dăți, autoritățile au evacuat întregul mall, așteptând verdictul pirotehniștilor, care nu au descoperit nicio bombă.

Tot în februarie, un bărbat a amenințat că detonează butelii, la o benzinărie. Acesta a declarat că aruncă totul în aer cu o bombă improvizată din mai multe butelii. Din fericire, acțiunea bărbatului nu a avut loc, acesta fiind internat pentru investigații de specialitate.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: