Redactia.ro
Home » Știri » Alertă cu bombă lângă Palatul Cotroceni. Echipele de geniști au intervenit

Alertă cu bombă lângă Palatul Cotroceni. Echipele de geniști au intervenit

Alertă cu bombă lângă Palatul Cotroceni.

Alertă cu bombă lângă Palatul Cotroceni. În urmă cu puțin timp, autoritățile din Capitală au fost alertate după ce un gemantan a fost lăsat în zona Căminului Leu, situat lângă Palatul Cotroceni. La scurt timp au intervenit geniștii pentru a verifica situația.

Alertă cu bombă lângă Palatul Cotroceni. Echipele de geniști au intervenit

UPDATE Din fericire, autoritățile au anunțat că a fost o alarmă falsă și nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale. În gemantanul din fața căminului Leu sunt haine. Alertă cu bombă lângă Palatul Cotroceni. Un gemantan suspect a fost găsit, joi, în apropierea Palatului Cotroceni. Autoritățile chemate la fața locului au împrejmuit zona, iar la fața locului sunt în acest moment polițiști, pompieri și pirotehniști.

Alarma a fost dată după ce mai mulți trecători au observat un gemantan abandonat într-o stație a STB, în zona Căminului Leu din Capitală. La această oră se circulă greu în zonă, iar geniștii se ocupă pentru a afla ce conține geanta abandonată. Dacă se dovedește că a fost o alarmă falsă, cel care a sunat la 112 va primi o amendă usturătoare. Un bărbat aflat în stația STB a sunat speriat la Poliție pentru a alerta o presupusă bombă, în timp ce un vânzător de la un magazin din apropiere a spus că un troller se afla de dimineață acolo.

Amenințare cu bombă în Capitală

Pe 15 aprilie, autoritățile din Sectorul 6 al Capitalei au fost chemate din cauza unei genți suspecte, timp în care patru imobile din acea zonă au fost evacuate. Serviciul Român de Informații au intervenit de urgență, fiind sesizați de prezența unei valize suspecte. „Specialiștii pirotehniști desfășoară activități alături de reprezentanții Poliției”, transmite SRI. La scurt timp, intervenția pirotehniștilor au transmic că s-a constatat că a fost vorba de o alarmă falsă. În ultimii ani au fost numeroase alerte de bombe în Capitală, dar s-au dovedit a fi false, după ce pirotehniștii au intervenit.

Conform legii, autorul unui apel de alertă falsă cu bombă riscă o amendă de până la 42.500 de lei sau până la doi ani privațiune de libertate. Astfel, Poliția le recomandă cetățenilor să nu facă abuz de serviciul unic de apeluri de urgență 112 și să le explice copiilor sau persoanelor pe care le au în grijă despre utilitatea serviciului 112.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: