Redactia.ro
Home » Știri » Alertă cu bombă la Ministerul Transporturilor. Mai mulți pirotehniști au acționat la fața locului

Alertă cu bombă la Ministerul Transporturilor. Mai mulți pirotehniști au acționat la fața locului

Alertă cu bombă la Ministerul Transporturilor

Încă de marți dimineață, autoritățile au fost nevoite să intervină de urgență, după ce la Ministerul Transporturilor a fost anunțată o alertă de bombă. Potrivit Serviciului Român de Informații, autoritățile au fost alertate cu privire la prezența unui bagaj suspect în curtea MT.Câteva ore mai târziu, echipa de pirotehniști au confirmat că a fost vorba despre o alarmă falsă.

Alertă cu bombă la Ministerul Transporturilor. Mai mulți pirotehniști au acționat la fața locului

Alertă cu bombă în curtea Ministerului Transporturilor. O echipă de pirotehniști au acționat de urgență marți, după ce autoritățile au fost alertate cu privire la existența unui bajag suspect în curtea Ministerului Transporturilor. Traficul rutier din zona Bulevardului Dinicu Golescu a fost restricționat pe ambele sensuri între strada Mircea Vulcănescu și strada Witting după ce a fost descoperit un bagaj suspect în curtea MT. Se pare că o persoană a sunat la 112, în jurul orei 11.00 pentru a anunța existența unui bagaj suspect.

În urmă cu puțin timp, a fost înregistrat un apel la 112 iar autoritățile au fost alertate cu privire la existența unui bagaj suspect în curtea Ministerului Transporturilor. O echipă pirotehnică a Serviciului Român de Informații a ajuns în perimetrul respectiv și se intreprind măsurile specifice pentru astfel de situații”, transmit reprezentanții SRI.

Alarma cu bombă s-a dovedit a fi falsă

După câteva ore de cercetări în curtea Ministerului Transporturilor, echipa de pirotehniști au declarat că amenințarea privind un baga suspect este infirmată. „În geantă nu au fost găsite obiecte sau substanțe periculoase”, a anunțat, marți, Poliția Capitalei, după verificările în cazul apelului la 112 privind coletul suspect din curtea Ministerului Transporturilor. De asemenea, Serviciul Român de Informații a anunțat că cercetările s-au încheiat, iar alerta cu bombă nu se confirmă.

În ultima perioadă au fost anunțate mai multe alerte cu bombă în Capitală. În urmă cu două zile a fost o alertă cu bombă la o aeronavă care se pregătea să decoleze de pe Otopeni. Toți pasagerii au fost debarcați, iar echipele de la SRI și ANtiterio au rescantat bagajele. O persoană a sunat la 112, susținând că ar exista un dispozitiv exploziv la bordul unei aeronave. La scurt timp, autoritățile au declarat că a fost vorba despre o alarmă falsă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: