Redactia.ro
Home » Știri » UPDATE Alerta cu bombă de la Mall Veranda a fost falsă

UPDATE Alerta cu bombă de la Mall Veranda a fost falsă

Alertă cu bombă la Mall Veranda din Capitală. Autoritățile au evacuat clădirea

UPDATE Alerta cu bombă de la Mall Veranda a fost falsă. Alertă cu bombă la Mall Veranda din Capitală. Autoritățile au evacuat clădirea. Pirotehniștii SRI intervin la Mall-ul Veranda din București după ce o persoană a sunat la 112 și a spus că este o bombă în clădire.

Alertă cu bombă la Mall Veranda din Capitală. Autoritățile au evacuat clădirea

UPDATE Controlul pirotehnic s-a sfârșit fără elemente de interes la Mall Veranda. Auroritățile au precizat că a fost o alarmă falsă.

Potrivit Digi24, polițiștii și echipa pirotehnică SRI intervin la momentul actual în cazul unei alerte cu bomba în Mall-ul Veranda din București. La momentul actual, autoritățile evacuează întreaga clădire.

„Astăzi, în jurul orei 12:20, o persoană a anuțat prin apel 112 că a pus un dispozitiv explozibil într-un mall din Sectorul 2. La fața locului au sosit polițiști care au procedat la evacuarea persoanelor prezente în locație și de asemenea au fost aplicate restricții rutiere în zonă. La adresa sunt prezente forțele Serviciului Român de Informații precum și Serviciului Pirotehnic din cadrul I.G.P.R.”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Știre în curs de actualizare

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: