Redactia.ro
Home » Știri » Alertă de proporții în Ilfov! Este cod roșu pentru pompieri! Un incendiu a acaparat 20.000 de mp, iar locuitorii au fost avertizați prin mesaj Ro-Alert

Alertă de proporții în Ilfov! Este cod roșu pentru pompieri! Un incendiu a acaparat 20.000 de mp, iar locuitorii au fost avertizați prin mesaj Ro-Alert

GALERIE FOTO (4)

Miercuri după-amiază, 27 septembrie, satul Sintești din comuna Vidra, județul Ilfov, a fost martorul unui incendiu de proporții alarmante, care a cuprins o impresionantă suprafață de 20.000 de metri pătrați. Evenimentul a fost raportat și gestionat de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU), care a reacționat prompt pentru a limita pagubele și a proteja comunitatea locală.

Incendiul, care a izbucnit în mijlocul zilei de miercuri, a declanșat o alertă majoră în comuna Vidra. Autoritățile au emis un mesaj RO-ALERT pentru a informa populația cu privire la situația de urgență și pentru a oferi recomandări de siguranță. Acesta a fost un pas esențial pentru a asigura că locuitorii sunt conștienți de pericolul iminent și pot lua măsurile necesare pentru a-și proteja familiile și proprietățile.

Pompierii luptă cu incendiul de vegetație

La fața locului, s-au mobilizat prompt resurse considerabile pentru a stăvili flăcările. Nu mai puțin de 13 autospeciale de stingere cu apă și spumă au fost trimise în zona afectată, alături de o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Vidra. Echipajele de intervenție au depus eforturi susținute pentru a controla focul și a împiedica extinderea acestuia către zonele înconjurătoare.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la vegetație uscată în sat Sintești, com. Vidra, jud. Ilfov. Incendiul se manifestă pe o suprafață de 20.000 mp. A fost emis și un mesaj RO-ALERT pentru informarea populației din com. Vidra.

Intervin 13 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială SVSU Vidra”, a transmis ISU.

Știre în curs de actualizare…

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: