Redactia.ro
Home » Știri » Alertă după anunţul înfiorător a lui Putin! Forțele Aeriene Române au avertizat populaţia că vor executa zboruri la mică înălţime

Alertă după anunţul înfiorător a lui Putin! Forțele Aeriene Române au avertizat populaţia că vor executa zboruri la mică înălţime

O lume întreagă a intrat în alertă după anunţul înfiorător a lui Putin, de ieri, chiar de Ziua Internaţională a Păcii. Președintele rus a anunțat mobilizarea rezerviștilor și a luat măsuri clare pentru ca toți bărbații între 18 și 65 de ani să nu-și părăsească țara și să meargă pe front. În urma anunțului, zeci de mii de oameni au ieșit la proteste în toate orașele din Rusia, însă mulți dintre ei au fost reținuți și riscă ani buni de închisoare. Iată ce anunț au făcut Forțele Aeriene Române, în urma acestor evenimente!

Forțele Aeriene Române au avertizat populaţia că vor executa zboruri la mică înălţime

Forțele Aeriene Române au avertizat populaţia că aeronavele C-130 Hercules şi C-27 J Spartan vor executa zboruri la înălţimi mici în spațiul aerian național cu scopul „creşterii nivelului de antrenare a personalului navigant în condiţii cât mai reale”.

„Aeronave C-130 Hercules şi C-27 J Spartan ale Forțelor Aeriene Române vor executa, în perioada 21-23 septembrie a.c., zboruri la înălţimi mici (aproximativ 150 m faţă de sol), în spațiul aerian național.

Menţionăm că aceste activităţi de zbor sunt executate în conformitate cu Planurile de Instruire în Zbor şi în concordanţă cu reglementările aeronautice în vigoare, având drept scop creşterea nivelului de antrenare a personalului navigant în condiţii cât mai reale, fapt care contribuie la creşterea capacităţii acţionale a Forţelor Aeriene Române.

Statul Major al Forţelor Aeriene se preocupă constant pentru diminuarea impactului activităţilor aeronautice asupra comunităţii locale, urmărind în acelaşi timp îndeplinirea obiectivelor de pregătire a piloţilor, în conformitate cu cerinţele specifice, obiective care includ şi executarea unor antrenamente adecvate condiţiilor de luptă actuale”, se arată într-o comunicare a Forțelor Aeriene Române.

Premierul Nicolae Ciucă: „Am luat act cu îngrijorare de declaraţiile referitoare la mobilizarea parţială a armatei Federaţiei Ruse” 

Premierul Nicolae Ciucă a declarat că declarația președintelui rus, Vladimir Putin,  privind mobilizarea parţială a armatei Federaţiei Ruse şi organizarea unor aşa-zise referendumuri în regiunile ucrainene Donbas, Herson şi Zaporojie , este un motiv de îngrijorare:

„Astăzi este Ziua Internaţională a Păcii şi în loc să o celebrăm cum se cuvine, din păcate, în această dimineaţă am luat act de declaraţiile preşedintelui Putin, am luat act cu îngrijorare de declaraţiile referitoare la mobilizarea parţială a armatei Federaţiei Ruse şi la desfăşurarea aşa-ziselor referendumuri în Donbas, Herson şi Zaporojie. Ne menţinem atitudinea echilibrată şi vom continua să analizăm cu calm evoluţia situaţiei împreună cu aliaţii noştri din NATO şi partenerii din Uniunea Europeană. Îmi exprim, totodată, speranţa ca situaţia în zona de conflict să nu escaladeze”, a afirmat Nicolae Ciucă în cadrul şedinţei de Guvern.

Vladimir Putin a anunțat mobilizare militară parțială în Rusia. Ce înseamnă acest lucru: vor fi chemaţi 300.000 de rezervişti

Vladimir Putin a anunțat, ieri dimineață mobilizarea militară parțială în Rusia, potrivit TASS. Ministrul rus al Apărării,  Serghei Şoigu a spus că 300.000 de rezervişti, persoane care au experienţă militară, vor fi chemați pe front:

„Vorbim despre o mobilizare parțială, adică doar cetățenii care se află în prezent în rezervă vor fi supuși la recrutare și, mai presus de toate, cei care au servit în forțele armate și care au o anumită specialitate militară și o experiență relevantă”, a subliniat Vladimir Putin.

Decretul deja a fost semnat și mobilizarea militară parțială va începe chiar de astăzi.

„Consider că este necesar să iau următoarea decizie, pe care o consider adecvată în totalitate pentru amenințarea cu care ne confruntăm. Consider că este necesar să susțin propunerea Ministerului Apărării pentru decretarea mobilizării parțiale în Federația Rusă. Subliniez că este mobilizare parțială”, a mai spus Putin.

Potrivit ministrului rus al Apărării, Rusia dispune de un potenţial de mobilizare de aproximativ 25 de milioane de persoane.

 

Sursa foto: Facebook Forțele Aeriene Române.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: