Redactia.ro
Home » Știri » Alertă la Casa Albă! Valetul personal al lui Donald Trump, testat pozitiv cu coronavirus. Care este starea preşedintelui SUA

Alertă la Casa Albă! Valetul personal al lui Donald Trump, testat pozitiv cu coronavirus. Care este starea preşedintelui SUA

Donald Trump

Un membru al Marinei americane, care este unul dintre valeţii personali ai preşedintelui american Donald Trump a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Acest lucru a alimentat temeri cu privire la o posibilitatea contaminării liderului de la Casa Albă cu virusul SARS-COV-2.

Valeții sunt membri ai unei unități militare de elită dedicate Casei Albe și deseori lucrează foarte aproape de președinte si de familia prezidențială. Donald Trump a fost tulburat în momentul în care a fost informat miercuri că valetul a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, a declarat o sursă pentru CNN. Preşedintele american a fost testat din nou de un medic de la Casa Albă.

Cum se simte președintele american

Casa Albă a confirmat că unul dintre angajații președintelui a fost testat pozitiv. „Am fost informaţi recent de Unitatea Medicală a Casei Albe că un membru al armatei americane care lucrează în campusul Casei Albe a fost testat pozitiv cu coronavirus”, a anunţat într-un comunciat adjunctul purtătorului de cuvânt al Casei Albe, Hogan Gidley. „Preşedintele şi vicepreşedintele au fost testaţi negativ ulterior cu virusul şi rămân farte sănătoşi”, se arată în comunicat.

Valetul este un bărbat a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a precizat o sursă de la Casa Albă. Acesta a prezentat simptome miercuri dimineaţă, iar vestea că un apropiat al lui Donald Trump a fost testat pozitiv cu noul coronavirus s-a răspândit în Aripa de Vest.

Valetii ajută președintele și membrii familiei prezidențiale cu o varietate de sarcini personale. Aceștia sunt responsabili pentru mâncarea și băuturile președintelui, nu numai în Aripa de Vest, ci și călătoresc cu el în țară și în străinătate.

O sursă apropiată de președintele american Donald Trump a dezvăluit că președintele le spune apropiaților că este, într-adevăr îngrijorat că ar putea să intre în contact cu persoane care au contractat COVID-19, inclusiv oficialul brazilian depistat pozitiv cu acest virus, relatează CNN. Anterior, președintele american a insistat în fața jurnaliștilor că nu se teme de expunere la coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: