Redactia.ro
Home » Știri » Alertă la Spitalul Pantelimon din Capitală. Un chinez a spus că are coronavirus

Alertă la Spitalul Pantelimon din Capitală. Un chinez a spus că are coronavirus

coronavirus

S-a declanșat panica la Spitalul Pantelimon din Capitală. Un cetățean chinez s-a prezentat, luni dimineață, la unitatea de primiri urgențe a spitalului, spunând că are febră și că s-a întors recent din China.

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, s-a dus la unitatea medicală și a declarat că are simptomele coronavirusului. În urma incidentului, s-a declanșat alerta, medicii echipându-se cu costume de protecție, scrie stirileprotv.ro.

Testele rapide nu au confirmat suspiciunea de coronavirus, însă bărbatul a fost trimis la Institutul Matei Balș, pentru că starea acestuia nu este una bună.

Potrivit primelor informații, acesta s-a fi întors în decembrie din țara natală.

Bilanțul epidemiei de coronavirus a ajuns la o cifră uriașă

Numărul deceselor cauzate de coronavirusul din China înregistrate oficial se ridică acum la 1.770 la nivel mondial, informează Mediafax.

Totodată, peste 1.900 de cazuri noi de infecție au fost raportate duminică, astfel că numărul infecțiilor se ridică acum la 58.182 în provincia Hubei, de unde a pornit epidemia.

La nivel mondial au fost înregistrate 71.204 cazuri de infecție cu noul tip de coronavirus. Din numărul total al deceselor, 1.766 au fost înregistrate în China continentală, unul în Hong Kong, unul în Filipine, unul în Japonia și unul în Franța.

Loading...