Redactia.ro
Home » Știri » Românul infectat cu coronavirus. Ministrul Sănătății a anunțat care este starea de sănătate a acestuia

Românul infectat cu coronavirus. Ministrul Sănătății a anunțat care este starea de sănătate a acestuia

Românul infectat cu coronavirus. Ministrul Sănătății a anunțat care este starea de sănătate a acestuia

Românul infectat cu coronavirus. Ministrul Sănătății a anunțat care este starea de sănătate a acestuia. Victor Costache a anunțat duminică seara, că românul infectat cu noul coronavirus este bine, iar starea sa de sănătate este stabilă.

Românul infectat cu coronavirus. Ministrul Sănătății a anunțat care este starea de sănătate a acestuia

Conform Ministrul Sănătății, Victor Costache, starea de sănătate a românului infectat cu coronavirus este stabilă. De asemenea, acesta a precizat că starea românilor de pe navă este la fel de bună.

Am refăcut stocurile, tot ce înseamnă biocide, materiale de protecţie deoarece stocurile, cel puţin ale Ministerului Sănătăţii, erau aproape zero. (…) De asemenea, am introdus şi am legalizat noţiunea de carantină. Toţi cei care intră în momentul de faţă în România din zona afectată intră în carantină. Am identificat centre la nivel naţional în care aceste persoane care călătoresc din această zonă sunt puse în carantină”, a declarat Costache, la Realitatea Plus.

Bilanțul deceselor a ajuns la 1.780. Numărul personalor infectate a depășit 71.000

Autoritățile thailandeze au anunțat un nou caz de infectare cu coronavirus, la o femeie din China. Membrii familiei acesteia au fost infectate anterior cu noul virus. Conform Comisie Naționale de Sănătate, duminică au murit aproximativ 105 persoane în China din cauza coronavirusului. De asemenea, 1.933 de cazuri de îmbolnăvire au fost confirmare duminică, în Hubei numărul persoanelor infectate a ajuns la 58.182.

În China au fost confirmate 2.048 de persoane infectate, iar10.844 de persoane au fost tratate și vindecate.

La nivel mondial au fost înregistrate 71.204 de cazuri de infecție cu noul tip de coronavirus. Din numărul total al deceselor, 1.766 au fost înregistrate în China continentală, un caz în Hong Kong, un caz în Filipine, unul în Japonia și unul în Franța.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: