Redactia.ro
Home » Știri » Mii de pacienți din China infectați cu coronavirus au fost vindecați. Cum i-a vindecat medicii

Mii de pacienți din China infectați cu coronavirus au fost vindecați. Cum i-a vindecat medicii

Mii de pacienți din China infectați cu coronavirus au fost vindecați. Cum i-a vindecat medicii

Mii de pacienți din China infectați cu coronavirus au fost vindecați. Cum i-a vindecat medicii. Până în prezent 1.486 de persoane au murit din cauza coronavirusului în China continentală. ONU a declarat că măsurile luate în Beijing sunt de lăudat.

Mii de pacienți din China infectați cu coronavirus au fost vindecați. Cum i-a vindecat medicii

Potrivit Digi 24, șeful spitalului din Wuhan a declarat că mii de pacienți din China au fost vindecați de noul coronavirus și externați din spital.

Autoritățile chineze le cer ajutorul celor vindecați pentru a dona sânge, pentru a-i ajuta pe cei infectați.

Există un număr mare de anticorpi în pacienții vindecați, care pot ajuta la lupta cu virusul. Sper ca oamenii vindecați să vină la spital să doneze sânge, astfel încât să lucrăm împreună să salvăm pacienții care încă se chinuie cu boala.”, a declarat Zhang Dingyu.

Oficialul principal ONU din China a lăudat guvernul de la Beijing pentru felul în care a acționat în cazul pacienților infectați cu coronavirus.

Firmele chineze își reiau activitatea

Autoritățile din China au anunțat că firmele își vor începe activitatea oprită din cauza epidemiei.

Deși nu putem fi luptători pe câmpul de luptă al prevenirii epidemiei, trebuie să fim o forță vitală nouă în domeniul economic.„, spune inginerul He Qidong.

Aproximatic 130 de companii aeriene care și-au anulat total cursele către China au pierderi considerabile, estiamte la 4-5 miliarde de lei. Organizația internațională pentru Aviație Civilă este de părere că Japonia și Thailanda vor pierde peste 1 miliard de dolari din turism.

Român depistat cu coronavirus

Un român aflat la bordul navei Diamond Princess a fost depistat cu coronavirus . Anunțul oficial a fost făcut în urmă cu puțin timp de Ministerul de Externe. Din primele informații bolnavul a fost transferat la un spital din apropiere, unde este izolat pentru tratament.

Românul infectat cu coronavirus a fost transferat la un spital din Japonia, unde va fi pus sub izolare. Bărbatul se afla pe vasul de croazieră Diamond Princess.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: