Redactia.ro
Home » Știri » Alertă medicală în Buzău. 22 copii diagnosticați cu gripă

Alertă medicală în Buzău. 22 copii diagnosticați cu gripă

Alertă medicală în Buzău. 22 copii diagnosticați cu gripă

Alertă medicală în Buzău. 22 copii diagnosticați cu gripă. Patru dintre ei au fost transferați la Spitalul Victor Babeș din București, deoarece aveau o formă gravă a bolii.

Alertă medicală în Buzău. 22 copii diagnosticați cu gripă

Conform Digi24, au apărut noi cazuri de gripă în Buzău. Au fost confirmați încă 8 copii, toții fiind la aceeași școală. În ultimele zile, 14 copii au ajuns la spital cu gripă.

Cei mai mulți dintre pacienți au intrat în contact cu unul dintre virusurile actice în acest sezon într-un centru maternal și în Școala generală numărul 7.

Așadar, autoritățile sanitare au hotărât să restricționeze vizitele la centrul maternal și să le suspende în mai multe secții ale Spitalului Județean. Conducerea școlii a preciza că în sălile de clasă se face curățenie cu mare atenție, iar în cabinetele medicilor de familie din Buzău nu mai sunt vaccinuri gripale și nici în farmacii nu se mai găsesc.

Recomandările medicilor

Medicii le recomandă părinților să meargă la doctor la primele semne de boală. Potrivit medicilor, simptomele gripei sunt febră, agitație, transpirații, dureri musculare, lipsa poftei de mâncare.

Județul Buzău nu mai are doze de vaccin antigripal, iar părinții care nu și-au vaccinat copiii, pot cumpăra vaccinul de la farmacii.

Citeste si:A vrut o noapte de placere, insa regreta AMARNIC! Ce a patit un tanar din Timisoara cand a vrut sa faca amor cu o prostituata, depaseste orice imaginatie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: