Redactia.ro
Home » Știri » A vrut o noapte de placere, insa regreta AMARNIC! Ce a patit un tanar din Timisoara cand a vrut sa faca amor cu o prostituata, depaseste orice imaginatie

A vrut o noapte de placere, insa regreta AMARNIC! Ce a patit un tanar din Timisoara cand a vrut sa faca amor cu o prostituata, depaseste orice imaginatie

GALERIE FOTO (2)O prostituata din Timișoara a trimis un bărbat „de la bal la spital!”

O prostituata din Timișoara a trimis un bărbat „de la bal la spital!” Un bărbat în vârstă de 38 de ani a avut chef să se distreze într-o seară cu o prostituată. Se pare că aceasta a fost cea mai proastă decizie pe care o putea lua bărbatul. Ceea ce trebuia să fie o seară de relaxare și distracție s-a transformat într-o seară de coșmar pentru bărbat.

După ce a vorbit cu prostituata și au stabilit suma pentru care bărbatul va beneficia de serviciile ei sexuale, cei doi s-au retras în spatele unui bloc de pe. Nicolae Titulescu, bulevardul din Timișoara. Chiar în timpul desfășurării actului bărbatul s-a trezit că este atacat de trei bărbați. Cei trei l-au bătut pe clientul fetei și i-au furat 3.700 de lei, actele și telefonul.

Se pare că prostituata era complicea celor trei atacatori.

„În seara zilei de 06 iunie 2019, polițiștii timișeni au fost sesizați de un bărbat în vârstă de 38 de ani. Acesta a reclamat faptul că i-a solicitat unei femei să întrețină un raport sexual cu el. Aceasta urma să primească în schimb, suma de 100 de lei. În acest sens s-a deplasat cu aceasta în spatele blocurilor situate pe splaiul Nicolae Titulescu din Timișoara. Aici în timpul actului sexual a apărut un grup de trei persoane, care l-au deposedat prin violență de portmoneul cu bani, acte și un telefon mobil”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

O prostituata din Timișoara a trimis un bărbat „de la bal la spital!”

Citește și: Bomba! Fosta iubita a lui Victor Slav, ispita la Insula Iubirii?!

După ce au investigat acest caz, Polițiștii de la. Investigații Criminale au reușit într-un final să dea de urma celor care l-au tâlhărit pe timișoreanul în vârstă de 38 de ani. Polițiștii au descoperit că este vorba de un tânăr de 20 de ani și complicii acestuia: prostituata în vârsta de 22 de ani, un bărbat de 31 de ani și o femeie de 25 de ani. Tânărul de 20 de ani care l-a bătut și l-a tâlhărit pe clientul prostituatei, este acum acuzat de tâlhărie calificată.

Cei de la Inspectoratul de Poliție a județului Timiș au declarat că în prezent se iau măsurile necesare ca cei patru să fie privați de libertate.

Polițiștii au mai declarat că vor face cercetări pentru a se documenta în vederea obținerii documentației cu privire la întreaga activitate infracțională a celor patru.

„Cei patru urmează a fi reținuți pentru 24 de ore și introduși în CRAP Timiș. Mâine vor fi prezentați Parchetului de pe lângă. Judecătoria Timișoara pentru luarea unei măsuri privative de libertate. În cauză se continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză”. Mai transmit cei de la IPJ Timiș.

Citește și: Anamaria Prodan reacționează după ce s-a spus că a avut mai multe aventuri: „Dacă vreau ceva…

Etichete: