Redactia.ro
Home » Știri » Alertă mondială! Bilanțul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 213 morți

Alertă mondială! Bilanțul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 213 morți

GALERIE FOTO (3) Alertă mondială! Bilanțul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 213 morți

Alertă mondială! Bilanțul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 213 morți. OMS a transmis joi seara că epidemia coronavirusului din China a devenit o urgență la nivel mondial. 213 oameni au murit în China.

Alertă mondială! Bilanțul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 213 morți

Potrivit Organizației Mondială a Sănătății, bilanțul persoanelor decedate din cazua coronavirusului a ajuns la 213 morți în China. De asemenea, autoritățile din China au anunțat alertă mondială.

Oficial 8.900 de persoane sunt infectate, iar cele mai multe cazuri sunt în China, dar acesta a fost descoperit în alte 20 de state.

La scurt timp după ce s-a întors dintr-o vizită în China, directorul OMS a declarat stare de urgență mondială. Acesta a mers pentru a afla care sunt măsurile luate pentru a stopa răsăpândirea virusului.

Nu ştim ce probleme ar putea provoca acest virus dacă s-ar răspândi într-o ţară cu un sistem de sănătate mai slab. Trebuie să acţionăm acum, ca să fim pregătiţi pentru această posibilitate.”, a declarat, Tedros Adhanom Ghebreyesus, director OMS.

Italia a suspendat zborurile aeriene cu China

Autoritățile din întreaga lume sunt rugate să colaboreze pentru a reduce riscul de răspândire a virusului. În Italia, 6.000 de pasageri au rămas blocați la bordul unei nave de croazieră care a acostat în apropiere de Roma.

Premierul italian Giuseppe Conte a transmis că au fost descoperite primele două cazuri în țară, iar zborurile aeriene au fost suspendate.

″Ca şi în alte ţări, avem două cazuri confirmate de infectare cu coronavirus. Este vorba de doi turişti chinezi care au ajuns în ţara noastră în urmă cu câteva zile″⁣, a anunţat premierul italian în cadrul unei conferinţe de presă, a declarat premierul italian.

De asemenea, acesta a declarat că Italia este pregătită pentru a face față unei situații de genul. Un cuplu de turiști infectați mai apoi la Milano și apoi a rămas la Roma când au apărut simptomele bolii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: