Redactia.ro
Home » Știri » Statul român a descoperit vaccinul anti-coronavirus. Dr. Virgil Păunescu a dezvăluit soluția

Statul român a descoperit vaccinul anti-coronavirus. Dr. Virgil Păunescu a dezvăluit soluția

Statul român a descoperit vaccinul anti-coronavirus. Dr. Virgil Păunescu a dezvăluit soluția

Statul român a descoperit vaccinul anti-coronavirus. Dr. Virgil Păunescu a dezvăluit soluția. Virusul din China care a șocat și a speriat întreaga planetă, devine o amenințare din ce în ce mai mare, pe măsură ce se răspândește tot mai multe țări. Dr. Virgil Păunescu a desvăluit în cercetătorii români ar fi descoperit soluția împotriva contravirusului.

Statul român a descoperit vaccinul anti-coronavirus. Dr. Virgil Păunescu a dezvăluit soluția

Directorul Institutului OncoGen din Timișoara, profesorul și doctorul Virgil Păunescu a declarat că cercetătorii români au început să descopere o soluție împotriva contravirusului din China.

Noi am început să studiem un alt mod de abordare a vaccinurilor, de la ultima epidemie de Ebola, când ne-am gândit că vaccinul, prin metodele tradiţionale de obţinere de până acum, nu va fi posibil pentru că vaccinologia, cu vechile ei metode, şi-a cam atins limitele”, a explicat doctorul Păunescu, după cum arată DC News. „Nu vă pot spune, acum, dacă un vaccin de masă va merge sau nu. Dacă mergea, ar fi apărut deja”, a explicat dr. Paunescu.

Vaccin individualizat populațional

Dr. Păunescu a declarat că este vorba despre un vaccin individualizat proporțional. Dar, România nu dispune momentan de aparatura necesară pentru a dezvolta mai repede acest vaccin.

Ţinând cont de caracteristicile imune, ale răspunsului imun la diverşi stimuli antigenici, în cazul de faţă la coronavirus, şi folosind datele publicate (structura genomică a coronavirusului), am propus o serie de peptide, de atingene, de mici proteine, un amestec care să acopere, în practică, toată populaţia României„, a explicat Prof. dr. Virgil Păunescu, şeful Institutului de Cercetare OncoGen din Timişoara.

Noi, dacă am fi avut aparatura necesară, l-am fi făcut mai repede. Vom comanda aceste peptide în Germania, sub formă de pulbere, şi le vom aduce în România, în aproape o lună de zile. Apoi, vom verifica dacă dau reacţiile pe care le bănuim. Mai departe, noi nu putem produce la scară mare acest vaccin. Noi venim cu o soluţie, care este un compromis între vaccinarea industrială, cea practicată în gripa obişnuită, şi cea individualizată, care nu se poate aplica pentru că este scumpă”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: