Redactia.ro
Home » Știri » Alesia are 13 ani și a fost dată dispărută. Cine a văzut-o este rugat să sune la 112

Alesia are 13 ani și a fost dată dispărută. Cine a văzut-o este rugat să sune la 112

Alesia Popa a fost dată dispărută.

O alertă a fost emisă în România după dispariția unei adolescente de 13 ani, Alesia Popa, din comuna Obrejița, județul Vrancea. Tânăra a plecat voluntar de acasă în cursul nopții trecute, iar părinții săi, îngrijorați, au cerut ajutorul poliției.

Părinții au încercat să o contacteze fără succes și, neliniștiți, au raportat dispariția la poliție. Polițiștii din Secția 2 Poliție Rurală Gugești au primit sesizarea și au lansat un apel public pentru ajutorul cetățenilor în găsirea Alesiei.

Semnalmente ale minorei

Alesia Popa are 13 ani, o înălțime de 1,60 metri, cântărește aproximativ 40 de kilograme, are fața ovală, ochi albaștri și păr șaten. Minora a plecat voluntar de la domiciliu în intervalul orar 04:00 – 07:00 în dimineața zilei de 3 ianuarie și nu s-a întors până în prezent.

„Astăzi, 3 ianuarie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a minorei Popa Alesia – Maria, în vârstă de 13 ani. Minora a plecat voluntar de la domiciliul din comuna Obrejiţa în cursul nopţii trecute, în intervalul orar 04:00 – 07:00, şi nu a revenit până în prezent”, a transmis IPJ Vrancea.

Cine a văzut-o este rugat să sune la 112

Poliția solicită oricărei persoane care a văzut-o pe Alesia sau are informații despre locația ei să sune la numărul de urgență 112 pentru a contribui la găsirea adolescentei în siguranță.

Familia așteaptă cu nerăbdare orice informație care ar putea duce la descoperirea Alesiei Popa și solicită sprijinul comunității pentru reunirea cu fiica lor dispărută.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: