Redactia.ro
Home » Monden » Alex Ashraf nu își cunoaște copilul. Soțul Oanei Zăvoranu a refuzat categoric rolul de tată

Alex Ashraf nu își cunoaște copilul. Soțul Oanei Zăvoranu a refuzat categoric rolul de tată

Alex Ashraf are un fiu

Alex Ashraf, cunoscut pentru relația tumultuoasă pe care a avut-o cu celebra vedetă română Oana Zăvoranu, s-a întors în viața acesteia într-un mod aparent surprinzător. Cu toate acestea, se pare că palestinianul păstrează încă unele secrete importante legate de viața sa. Există un aspect al vieții sale care a devenit din ce în ce mai vizibil în ultimul timp: relația sa cu propriul fiu, Alexandru Mihai, în vârstă de 12 ani, se pare că este rece și tensionată.

Încă din 2011, Alex Ashraf a devenit tată, dar nu din cauza relației sale cu Oana Zăvoranu, ci datorită unei alte brunete frumoase, numită Alexandra Oncescu. Această relație s-a încheiat în 2010, imediat după ce tânăra i-a mărturisit că va deveni mamă. În ciuda situației, Ashraf nu a fost de acord cu această veste și a cerut ca ea să avorteze, însă Alexandra a ales să își asume rolul de mamă singură și să aducă pe lume copilul.

Ce relație are Alex Ashraf cu fiul său

După această despărțire, în 2014, soțul Oanei Zăvoranu a decis să o dea în judecată pe fosta sa parteneră pentru a obține dreptul de a-și vedea fiul. Cu toate acestea, el a refuzat să plătească suma retroactivă a pensiei alimentare, în valoare de 8000 de lei, susținând că nu are resursele financiare necesare pentru a acoperi acest cost. După ani de procese și tensiuni, instanța a hotărât să acorde custodia totală a copilului mamei. Din acel moment, Alex Ashraf nu și-ar mai fi văzut fiul, iar motivul acestei absențe este unul care ridică semne de întrebare.

Se pare că Oana Zăvoranu ar putea fi cheia pentru înțelegerea relației reci dintre Alex și fiul său, Alexandru Mihai. Deși detaliile specifice nu sunt clare, apropiații cuplului au sugerat că acest conflict ar putea avea legătură cu prezența Oanei în viața lui Alex Ashraf. Este o situație paradoxală, având în vedere că, cu doar câteva săptămâni în urmă, palestinianul susținea că nu există nicio șansă de împăcare și că sentimentele lor s-au stins complet.

„Oana i-a cerut atunci lui Alex să aleagă între ea și tot scandalul cu copilul, Alexandru Mihai. El a ales-o pe Oana și a retras cererea de primire a custodiei comune. De atunci, relațiile au fost aproape inexistente, Alex Ashraf nu are nicio conexiune cu copilul.

Alexandra Oncescu și-a refăcut viața, muncește, copilului nu-i lipsește nimic, este deja adolescent. Știe, desigur, cine este tatăl lui, dar știe și motivul pentru care nu poate exista o relație apropiată”, au declarat surse apropiate palestinianului, potrivit Cancan.

Oana Zăvoranu a confirmat împăcarea cu Alex Ashraf

Oana Zăvoranu a declarat în urmă cu puțin timp faptul că s-a împăcat cu Alex Ashraf, chiar atunci când toată lumea se aștepta să divorțeze. Cei doi au luat decizia de a-și mai acorda o șansă, după ce afaceristul a recunoscut că a călcat strâmb.

„Da, ne-am împăcat. Alex s-a întors acasă acum zece zile, suntem împreună. De o lună tot vorbeam să ne împăcăm…. A insistat și el și mă bucur că mi-am dat seama că își dorește la fel de mult ca și mine această împăcare… Am luat totul de la 0. Amanta e moartă și îngropată, nu mai există”, a declarat Oana Zăvoranu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: