Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi dorește să fie prieten cu Gabi Bădălău? La ce gest a recurs fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi dorește să fie prieten cu Gabi Bădălău? La ce gest a recurs fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi dorește să fie prieten cu Gabi Bădălău_

Alex Bodi dorește să fie prieten cu Gabi Bădălău? Se pare că relația Biancăi Drăgușanu și a lui Gabi Bădălău îl cam supără pe Alex Bodi. După ce blondina și fostul său soț și-au spus adio, se pare că afaceristul ar fi încercat să ia legătura cu Bădălău.

Alex Bodi dorește să fie prieten cu Gabi Bădălău? La ce gest a recurs fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi dorește să fie prieten cu Gabi Bădălău?După ce s-a despărțit de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu și-ar fi găsit liniștea în brațele lui Gabi Bădălău, soțul Claudiei Pătrășcanu. Deși cei doi nu au făcut declarații despre relația lor, imaginile postate pe rețelele de socializare vorbesc de la sine. Cu toate astea, se pare că lui Alex Bodi nu i-ar conveni această legătură pe care Bianca o are cu fiul milionarului. Surse din anturajul celor doi au dezvăluit că afaceristul ar fi încercat să ia legătura cu Gabi Bădălău. Alex Bodi ar fi încercat să ia legătura cu Gabi Bădălău.

După ani de scandal și certuri, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au decis să-și spună adio tot cu scandal. După ce afaceristul s-a refugiat în brațele Dariei, tânăra cu care avea o relație în timp ce era cu Bianca, blondina a petrecut puțin timp singură, până i-a ieșit în cale Gabi Bădălău. Deși au fost surprinși împreună, Gabi și Bianca nu au dorit să vorbească despre relația lor. În urmă cu câteva zile, când Bianca Drăgușanu a mers la Secția de Poliție pentru a depune plângere, după ce a fost amenințată de către un bărbat neidentificat, blondina și Alex Bodi au declarat la Xtra Night Show că nu mai vor să mai vorbească unul despre altul, nedorind să mai fie asociați în spațiul public.

Ei bine, se pare că Alex Bodi nu se ține de cuvânt. Conform Spynews.ro, surse din anturajul afaceristului a declarat că, Bodi l-a contactat pe Gabi Bădălău. Se pare că motivul ar fi faptul că Alex Bodi vrea să-l asigure pe soțul Claudiei Pătrășcanu că nu există vreo antipatie între ei, chiar dacă ar avea o relație cu fosta lui soție. Mai mult, se pare că Bodi dorește să fie prieten cu Bădălău, ceea ce este destul de ciudat acest lucru.

Bianca Drăgușanu amenințată cu moartea

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu trăia spaima vieții, după ce a fost contactată de un bărbat care a amenințat-o că intră peste ea și fiica sa în casă. Speriată, blondina a mers împreună cu buna sa prietenă, care culmea, este fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean, la secția de poliție. Din fericire, unul dintre apelanți a fost identificat în scurt timp, acesta făcând o declarație uluitoare când a fost întrebat de ce a recurs la acest gest. „Nu înțeleg ce s-a întâmplat și ce legătură am eu și ce… Vă pot spune foarte sigur că de la mine de pe telefon nu am sunat pe nimeni. Și vă pot spune foarte sigur că nu am legătură cu dânsa. Este prima dată când aud de ea și nu…Mă scuzați dacă sunt mai nesimțit sau ceva, dar nici nu am numărul dânsei, adică…Eu nu am nicio implicare, v-am zis!”, a declarat unul dintre suspecți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: