Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu reacționează după ce Daria Radionova a fost cerută în căsătorie. “A fost amanta fostului meu soț din luna februarie a anului 2020”

Bianca Drăgușanu reacționează după ce Daria Radionova a fost cerută în căsătorie. “A fost amanta fostului meu soț din luna februarie a anului 2020”

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Daria Radionova

La scurt timp după ce viitoarea soție a lui Alex Bodi, Daria Darionova, a făcut dezvăluiri despre relația cu afaceristul, Bianca Drăgușanu a răbufnit. Diva a făcut, la rândul ei, o serie de dezvăluiri uluitoare cu privire la relația dintre fostul soț și rusoaică. 

 

Bianca Drăgușanu reacționează prompt la destăinuirile Dariei Radionova

războiul dintre Daria Radionova și Bianca Drăgușanu este departe de a se fi terminat. De când afaceristul a recunoscut relația cu Alex Bodi, cele două femei nu au ratat nicio ocazie pentru a se  ataca reciproc. Acuzele și înțepăturile au venit din ambele părți în mod repetat.

La scurt timp după dezvăluirile Dariei Radionova, Bianca Drăgușanu a ieșit în față și a dat replica. Diva a făcut dezvăluiri cu privire la relația dintre Alex Bodi și rusoaica Daria Radionova.

Bianca Drăgușanu a susținut că Daria Radionova a fost amanta fostului ei soț, pe vremea în care ei doi formau un cuplu.

”În primul rând despre cine vorbim? Este comic și amuzant! Vorbim despre niște persoane care vorbesc despre mine ca să se scrie despre ele. Ce părere să am despre o femeie care a fost amanta fostului meu soț din luna februarie a anului 2020? Mi se pare penibil cum o persoană care a trăit pe ascuns cu un bărbat căsătorit mai bine de jumătate de an să deschidă gură și să se pretindă ceva ce nu a fost, nu este și nu va fi. Nu-mi doresc asocierea cu aceste personaje penibile.

Îmi este milă de ea și această comedie penibilă nu este circul meu. În favoarea ei ar fi fost bine să tacă, nu să se agațe ca o lipitoare de numele meu ca să apară la TV sau în ziar. Eu sunt Bianca Drăgușanu de peste 14 ani de carieră și proiecte în TV. Eu apar pe numele meu și datorită numelui meu. 

Restul, ca și ciupercile după ploaie. Repet, nu îmi doresc asocierea cu niște persoane cu care nu am tangențe. Adică vrea să fie o doamnă pe numele meu? Eu nu am discutat despre ce s-a întâmplat cu adevărat, pentru că eu nu vorbesc despre oameni inexistenți”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru CANCAN.RO.

Ce spunea Daria Radionova despre Bianca Drăgușanu

Întregul atac a apărut după ce Daria Radionova a făcut primele declarații cu privire la relația cu Alex Bodi și i-a aruncat înțepături  fostei soții a afaceristului.

”Viața ei nu mă interesează și nu mă deranjează. A spus multe lucruri rele despre mine și a încercat intenționat să mă doboare. Nu voi face asta, la rândul meu. Ea știe cine este și nu trebuie să amintesc eu nimănui”, mărturisea recent viitoarea soție a lui Alex Bodi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Mai mult, rusoaica a fost cerută în căsătorie de Alex Bodi. Rusoaica a precizat că Alex Bodi va anunța data nunții, dar doar după ce va scăpa de problemele din instanță.

”Da, Alex m-a cerut. După ce o să scape de problemele cu care se confruntă în instanță, Alex o să facă oficial anunțul despre căsătoria noastră. Am fost introdusă în familie de ceva timp. Atunci când Alex a fost arestat, zilnic vorbeam cu părinții și sora lui. Ne-am sprijinit reciproc în acele momente dificile”, a declarat Daria Radionova pentru sursa citată.

Alex Bodi ar fi cerut-o în căsătorie pe rusoaică cu același inel pe care i l-a dat Biancăi, într-un moment de reîmpăcare, dar pe care fosta soție l-a refuzat. Ineul ar ajunge la valoarea de 10.000 de euro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: