Redactia.ro
Home » Monden » Daria Radionova testată anti-covid pe aeroportul Otopeni! Iubita lui Alex Bodi tocmai aterizase de la Londra

Daria Radionova testată anti-covid pe aeroportul Otopeni! Iubita lui Alex Bodi tocmai aterizase de la Londra

GALERIE FOTO (7)

Daria Radionova nu a putut sta departe de iubitul ei și s-a întors imediat în România. Venită din Londra, aceasta trebuie să stea în carantină pentru următoarele opt zile. 

Daria Radionova testată anti-covid pe aeroportul Otopeni

Daria Radionova nu a putut să stea prea mult departe de Alex Bodi, astfel că, după ce abia plecase în Londra pentru a-și rezolva afacerile, frumoasa iubită a afaceristului s-a întors imediat în România pentru a fi alături de el. Numai că, întoarcerea ei nu a fost atât de simplă! Aceasta a trebuit să facă un test covid și va trebui să se carantineze timp de 8 zile în vila iubitului său, împreună cu acesta.

Daria Radionova testată anti-covid pe aeroportul Otopeni! Seara trecută, Daria Radionova a fost surprinsă de paparazzi de la cancan.ro imediat cum a ajuns pe aeroportul Otopeni. Aceasta a fost îmbrăcată lejer, cu foarte multe bagajeși vizibil obosită din cauza călătoriei.

Nu a mai așteptat nicio secundă și s-a îndreptat direct la mașină, unde acolo o aștepta un șofer care să o ducă în vila lui Alex Bodi. Potrivit noilor restricții, Daria Radionova este obligată să-și facă un test covid și să se carantineze timp de 8 zile alături de iubitul ei.

Drumul nu a fost așa cum și-l imagina frumoasa iubita a lui Alex Bodi. Potrivit surselor cancan.ro, unul dintre pasagerii din avionul cu care a călătorit Daria ar fi prezentat stări de vomă pe parcursul călătoriei din Marea Britane.

Daria Radionova testată anti-covid pe aeroportul Otopeni! Astfel că, după ce aeronava a aterizat la București, toți pasagerii zborului de la Londra au fost testați pentru noul tip de coronavirus. Din această cauză, toți cei care au venit din Regat au ieșit din aeroport cu o întârziere de aproximativ 50 de minute.

Cum a devenit celebră Daria Radionova

Daria Radionova este o femeie modestă și liniștită. Aceasta a luptat mult pentru a-și îndeplini scopurile și de curând a făcut dezvăluiri uimitoare despre felul cum a cunoscut celebritatea. Se pare că aceasta a apărut în atenția publicului după povestea cu Mercedesului acoperit cu un milion de cristale Swarovski, iar ce a urmat după este doar munca și implicarea ei.

”Tot timpul mi-am dorit ca viața mea să fie privată și nu mi-a plăcut să vorbesc despre mine. M-am născut în Moldova, dar am părăsit-o la vârsta de 15 ani. Am vrut să studiez în străinătate și părinții mei m-au trimis la un internat din Marea Britanie. Mi-a plăcut acolo și am decis să îmi continui studiile la Londra. După ce am terminat studiile în domeniul afacerilor și al managementului, mi-am dorit să îmi creez propria linie de haine. Am fost mereu un om diferit, am propriul meu mod de gândire și de a face lucrurile. Îmi stabilesc țintele și obiectivele și găsesc o modalitate de a le atinge.

Când părinții mei mi-au dăruit un Mercedes de ziua mea, am decis să-l fac unic și să-l acoper cu un milion de cristale Swarovski. Când mașina a fost gata și am scos-o pe stradă, am primit o atenție nebună. Toată lumea a fost șocată și interesată de mașină și de mine, cine sunt și așa mai departe.

Daria Radionova testată anti-covid pe aeroportul Otopeni! Iubita lui Alex Bodi tocmai aterizase de la Londra

S-a întâmplat în urmă cu șase ani. Acel Mercedes mi-a adus faima. Jurnaliști veneau din multe țări pentru a vedea mașina și pentru a mă intervieva. Am decis să folosesc această faimă într-un mod corect și profitabil. Mi-am creat propria linie de îmbrăcăminte. 

Într-o săptămână, am vândut întreaga colecție online. Apoi am făcut mai multe jachete. Am deschis un mic magazin. Am avut, de asemenea, un mare succes. Prin urmare, mi-am deschis propriul magazin cu 3 etaje. Mi-am extins afacerea și am făcut și jachete pentru bărbați și copii. În acest moment am și un salon de înfrumusețare. A fost întotdeauna visul meu să am unul.

Unde totul este ca într-un basm și în care fetele se pot simți ca niște adevărate regine. Am creat salonul de înfrumusețare «Royale Dolls Beauty». Nimeni, în afară de părinții mei, nu m-a ajutat în această viață. Nu am nevoie de ajutor, dar aș dori să clarific acest lucru. Mulți oameni presupun lucruri diferite. Am realizat multe, iar părinții mei sunt mândri de mine. Asta contează. Nu trebuie să strig cu voce tare și să dovedesc nimic nimănui. Știu că parcursul meu nu a fost deloc ușor și nu pot decât să le fiu recunoscătoare părinților pentru persoana care m-au făcut să fiu”, a povestit Daria Radionova, în exclusivitate pentru cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: