Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi și Daria Radionova și-au făcut deja planuri mari. ”Sunt cel mai îndrăgostit”

Alex Bodi și Daria Radionova și-au făcut deja planuri mari. ”Sunt cel mai îndrăgostit”

Alex Bodi și Daria Radionova

Alex Bodi și Daria Radionova și-au făcut deja planuri mari. Alex Bodi se poate considera norocos, pentru că are lângă el o femeie care îl iubește la nebunie. Daria Radionova pare că este cea care i-a ajuns la inimă afaceristului.

Alex Bodi și Daria Radionova și-au făcut deja planuri mari. ”Sunt cel mai îndrăgostit”

Alex Bodi și Daria Radionova și-au făcut deja planuri mari. Deși are probleme cu legea, Alex Bodi are noroc pe plan sentimental. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu este împreună cu Daria Radionova, iar gurile rele nu i-au împiedicat pe aceștia să-și trăiască dragostea. Așadar, Alex Bodi se declară cel mai îndrăgostit bărbat din lume, iar atunci când situația îi va permite, va face pasul cel mare. Alex Bodi și Daria Radionova și-au făcut deja planuri mari.

Vestea cea mare a fost făcută chiar de ea, la Star Matinal, într-un interviu în care a apărut alături de frumoasa sa iubită, Daria. Totodată, fostul soț al Biancăi Drăgușanu le-a închis gura răutăcioșilor, arătându-le cât de fericit este alături de Daria. Blondina l-a cucerit pe afacerist atât cu vorbele, dar și cu faptele pe care le-a făcut, mai ales în perioada în care a fost închis.”Cred că da. Din punctul meu de vedere este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin. Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, a spus Alex Bodi

De cealaltă parte, Daria Radionova l-a asigurat pe Alex Bodi că el este iubirea vieții ei, și că așteaptă să-i pună marea întrebare. ”Te iubesc foarte mult! Sunt fericită pentru el și sunt fericită că suntem bine împreună”, a adăugat Daria Radionova.

Alex Bodi, declarație de dragoste pentru Daria

Afaceristul Alex Bodi care în urmă cu câteva luni era împreună cu Bianca Drăgușanu, este extrem de îndrăgostit de actuala sa iubită, Daria Radionova. Astfel, Bodi i-a făcut o declarație de dragoste acesteia în văzul tuturor. Cei doi îndrăgostiți au demonstrat că se poate trece peste orice obstacol, dacă două persoane se pot susține necondiționat. De când afaceristul a fost plasat în arest la domiciliu, cei doi îndrăgostesc locuiesc împreună, iar Daria nu se mai îndură să-l lase singur pe acesta. Pe lângă faptul că au petrecut sărbătorile de iarnă împreună, Alex Bodi îi face declarații de dragoste iubitei sale, ori de câte ori are ocazi. Recent, afaceristul a postat un mesaj emoționant la fotografia frumoasei rusoaice. Iubita mea prețioasă❤️”, a fost comentariul lui Alex Bodi. ”@officialbodialex a ta💞”, i-a răspuns imediat Daria, mai fericită ca niciodată.

Atât Alex, cât și Bianca se pare că au trecut peste mariajul eșuat și au continuat să-și vadă de viețile lor. În timp ce omul de afaceri se iubește cu Daria, Bianca a plecat în Maldive, alături de Gabi Bădălău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: