Redactia.ro
Home » Monden » Cine l-a așteptat acasă pe Alex Bodi după revenirea din arest

Cine l-a așteptat acasă pe Alex Bodi după revenirea din arest

Alex Bodi

Alex Bodi a revenit acasă din arest, după ce și-a petrecut mai multe zile acolo, el fiind arestat de omaneii legii și fiind acuzat de mai multe ilegalități. Iată ce face acum Alex Bodi, după revenirea din arest.

Ce face acum Alex Bodi, după revenirea din arest

Alex Bodi a povestit că se simte foarte bine acasă, iar acum a aflat care îi sunt adevărații prieteni.

„Mereu sunt cu zâmbetul pe buze, sunt bine, acasă. N-am mai vrut (nr. să vorbesc cu nimeni), n-am considerat oportun. Sunt sincer, nu pot să zic că sunt sută la sută bine, perfect, din cauza situației și întâmplărilor petrecute, dar sunt un om pozitiv, cu zâmbetul mereu pe buze, chiar dacă e greu, chiar dacă s-au spus și întâmplat atâtea, încerc să mă mențin pe linia mea, căci ăsta este secretul de a fi pe linia de plutire și de a fi puternic psihic”, a spus Alex Bodi pentru Antena Stars.

Alex Bodi a povestit și că a mai avut un impas, acum 7 ani, dar a trecut și peste acest hop, așa cum speră că va face și acum.

„Eu am mai avut un impas în urmă cu șapte ani, dar nu cu justiția, dar au fost momente grele, cam prin aceleași lucruri am trecut și atunci. Iar acum sunt convins că o să trec căci îmi cunosc situația, am încrederea în justiție și în avocatul meu, suntem și prieteni, nu doar client-avocat. Și asta o să se eluciteze cât de curând. Da, am speranțe și cred, pentru că știu adevărul, pentru că știu substanța care se ascunde în spatele acestei situații”, a mai adăugat vedeta în interviul acordat pentru Star Magazin.

Cum a fost prima zi a lui Alex Bodi după arest

Daria Radionova l-a așteptat acasă pe iubitul ei, după ce acesta s-a întors acasă din arest, și i-a făcut o petrecere surpriză.

„Prima zi când am venit acasă, iubita mea m-a așteptat acasă, mi-a făcut o surpriză cu niște prieteni apropiați, nu mă așteptam, a fost un șoc foarte plăcut. După două zile mi-am văzut fetița cea mică și pe parcurs, vorbind cu mama celei mari, mi-a adus fetița de sărbători și am făcut Crăciunul și Revelionul împreună. A fost și un mic incident cu cea mică, nu am mai văzut-o de zece zile, dar lucrurile se vor rezolva. Asta este cea mai mare durere a unui părinte, pentru mine, cel puțin, pentru că sunt persoane pe care nu le interesează, să nu-ți poți vedea copilul. Acum, pentru mine copiii sunt și cea mai mare durere și cea mai mare bucurie”, a mai declarat Alex Bodi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: