Redactia.ro
Home » Monden » Daria Radionova vrea să-l facă tată pe Alex Bodi. Declarația neașteptată a rusoaicei

Daria Radionova vrea să-l facă tată pe Alex Bodi. Declarația neașteptată a rusoaicei

GALERIE FOTO (2) Daria Radionova vrea să-l facă tată pe Alex Bodi. Declarația neașteptată a rusoaicei

Daria Radionova are planuri mari pentru anul 2021. Ultimul anunț al vedetei i-a șocat pe fani, pentru că aceasta se pregătește să devină mamă. 

Daria Radionova vrea să-l facă tată pe Alex Bodi

Noul an vine cu schimbări pentru multe vedete. Acestea și-au pregătit deja lista de rezoluții și lucrează din greu pentru a-și îndeplini dorințele. Este și cazul rusoaicei Daria Radionova, iubita afaceristului Alex Bodi. Se pare că rezoluția ei cea mai mare este să aibă un copil anul acesta.

De curând, frumoasa divă și-a surprins fanii pe pagina ei de Instagram după o se siune de întrebări și răspunsuri. Întrebată de un internut când va aduce pe lume primul ei copil, Daria Radionova a surprins. Nimeni nu se aștepta ca relația ei cu Alex Bodi să evolueze atât de rapid, dar se pare că dragostea face minuni.

”Copii?”, a întrebat un admirator sau o admiratoare care o urmărește moment de moment pe Daria Radionova.

La scurt timp de la primirea acestei întrebări, iubita lui Alex Bodi a oferit și un răspuns. Fără să stea prea mult pe gânduri, rusoaica a dat replica ce a bucurat pe toată lumea, scrie spynews.ro.

”În curând!”, a fost răspunul oferit de blonda cu forme voluptoase, semn că în viitorul apropiat putem să ne așteptăm ca Daria și Alex să le ne dea marea veste, el având deja două fetițe, din relațiile anterioare.

Daria Radionova vrea să-l facă tată pe Alex Bodi

Daria Radionova și Alex Bodi formează de ceva vreme unul dintre cele mai controversate cupluri, însă asta nu i-a împiedicat să își trăiască sentimentele la cote maxime. Chiar dacă inițial lucrurile nu au mers între ei, fiecare spunând că la mijloc este vorba doar despre o relație de prietenie, se pare că după despărțirea de Bianca Drăgușanu, afaceristul s-a întors în brațele rusoaicei.

Deși el a stat o perioadă după gratii, blonda l-a susținut și l-a așteptata acasă, apoi au petrecut sărbătorile de iarnă împreună. Acum, după trecerea în noul an, Daria Radionova și-a surprins fanii de pe Instagram, spunându-le că va avea un copil curând.

Daria Radionova a atacat-o subtil pe Bianca Drăgușanu

Daria Radionova se află de ceva timp alături de Alex Bodi în vila din Tunari, unde a stat chiar și în perioada în care milionarul era în arest. Daria Radionova nu a luat cu asalt destinațiile exotice ca restul divelor, ci a preferat să-i stea alături logodnicului. Astfel, fanii au întrebat-o de ce nu a plecat în Dubai, unde se află multe vedete și oameni de afaceri, iar răspunsul milionarei stabilite în Londra a fost cu suînțeles.

Nu am plecat în Dubai pentru că eu nu sunt toată lumea și nu merg după turmă. Am lucruri mai importante de făcut”, a scris Daria Radionova.

Culmea este că printre vedetele care s-au dus în Dubai se numără și Bianca Drăgușanu, unde a sărbătorit trecerea dintre ani cu prietenii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: