Redactia.ro
Home » Monden » Daria Radionova s-a întors în România! S-a mutat în casa lui Alex Bodi și a ”confiscat” narghileaua Biancăi Drăgușanu

Daria Radionova s-a întors în România! S-a mutat în casa lui Alex Bodi și a ”confiscat” narghileaua Biancăi Drăgușanu

GALERIE FOTO (4) Daria Radionova s-a întors în România! S-a mutat în casa lui Alex Bodi

Daria Radionova s-a întors în România! Iubita lui Alex Bodi s-a mutat în vila afaceristului chiar dacă acesta este după gratii. Mai mult, frumoasa moldoveancă s-a delectat și cu narghileaua Biancăi Drăgușanu. 

Daria Radionova s-a întors în România! S-a mutat în casa lui Alex Bodi

Chiar dacă Alex Bodi se află în continuare în arest, iubita lui Daria Radionova s-a făcut comodă în vila acestuia și s-a bucurat de toate lucrurile afaceristului. Moldoveancă se consolează folosindu-i vila, astfel își mai alină dorul de fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

După ce timpul afaceristului după gratii s-a prelungit, actuala lui iubită nu a mai rezistat în Londra. Daria Radionova s-a întors în România și nu pare speriată deloc de situație, astfel că se bucură de luxul din casa lui Alex Bodi. În urmă cu câteva ore, Daria Radionova a publicat pe Instagram mai multe filmulețe din casa lui afaceristului, potrivit cancan.ro.

În postările Dariei Radionova se poate observa că aceasta se relaxează uitându-se la un serial și se bucură de narghilea, acea narghilea pe care o folosea fosta soție a afaceristului, Bianca Drăgușanu. Se pare că aceste filmulețe sunt puse cu un scop, acela de a-i trimite un mesaj rivalei sale.

Daria Radionova s-a întors în România! Aceasta a primit un buchet imens de trandafiri pe care l-a și postat pe Instagram. A adăugat și o inimioară, dar și melodia lui John Legend ”All of me”. Iar versurile reprezintă, cu siguranță, încă o dovadă de iubire pentru Alex Bodi.

”Căci toată fiinţa mea/ Iubeşte toată fiinţa ta,/ Îţi iubesc rotunjimile şi toate muchiile,/Toate imperfecţiunile tale perfecte./ Dăruieşte-mi totul mie, /Îţi voi dărui totul ţie,/ Tu eşti începutul şi sfârşitul meu,/ Chiar şi atunci când pierd, câştig. / Căci îţi dăruiesc toată fiinţa mea/ Şi tu-mi dăruieşti toată fiinţa ta”, sunt versurile melodiei pe care Daria Radionova a ales să le posteze alături de buchetul de trandafiri.

Cât va mai sta Alex Bodi în închisoare

Procurorii consideră că Alex Bodi reprezintă în continuare un pericol și au cerut prelungirea măsurilor preventive. Contestația avocaților, conform căreia cerea ca afaceristul să fie eliberat a fost respinsă, potrivit surselor judiciare. Totuși, avocații lui Alex Bodi luptă să fie eliberat înainte de Crăciun. De asemenea, acesta ar fi prezentat deja câteva documente pentru a-și dovedi nevinovăția.

”Există o uşoară frustrare doar pentru că Justiţia nu se grăbeşte să-i analizeze documentele pe care el le aduce în favoarea sa din Germania, Spania sau Emiratele Arabe Unite, din Dubai. E decis însă să lupte până la capăt, ferm convins că va ieși învingător. Sper şi cred că va fi acasă de sărbători. Mie nu mi-a cerut nimic special în această perioadă, dar ştiu că dacă are nevoie de ceva anume, ce i se poate aduce, atunci ia legătura cu cei de la hotelul său din Mediaş”, a declarat avocatul lui Alex Bodi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: