Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi este pe cale să-și piardă podoaba capilară! Cum a fost surprins afaceristul

Alex Bodi este pe cale să-și piardă podoaba capilară! Cum a fost surprins afaceristul

GALERIE FOTO (4) Alex Bodi este pe cale să-și piardă podoaba capilară! Cum a fost surprins afaceristul

Alex Bodi trece printr-o perioadă stresantă! Afaceristul riscă să rămână fără podoaba capilară, iar acest lucrur este vizibil cu ochiul liber. Iată cum a fost surprins fostul soț al Biancăi Drăgușanu!

Alex Bodi este pe cale să-și piardă podoaba capilară! Cum a fost surprins afaceristul

Timpul este cel mai mare dușman al omului și cu siguranță nu iartă pe nimeni. Nici celebrul Alex Bodi nu a scăpat de trecerea timpului, asta pentru că ultima perioadă l-a schimbat destul de mult. Vârsta din buletin, scandalurile, stresul și nopțile nedormite și-au pus amprenta asupra înfățisării afaceristului. Deși încearcă să fenteze semnele nopților nedormite, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, riscă să rămână fără păr.

Alex Bodi este cunoscut pentru viața agitată pe care o duce, însă toate acestea par să aibă consecințe destul de dramatice: părul îi părăsește capul. Se pare că afaceristul începe să chelească, iar pozele în care se observă lipsa părului nu lasă loc de interpretări. Aflat într-o plimbare pe Defileul Oltului, acesta a fost filmat de către un prieten în timp ce conducea bolidul decapotabil, moment în care, cu ajutorul luminei naturale se poate observa cum afaceristul a cam chelit.

Alex Bodi a vorbit despre relația cu fiicele sale

Alex Bodi a vorbit și despre faptul că el se simte atras de femeile despre care lumea nu vorbește chiar de bine fiindcă spune el că aceste păreri negative sunt doar o mantă creată de cei care le inventează pentru a nu se simții amenințați de acea persoană. Vedeta a declarat că de fiecare dată când a simțit că vrea ceva mai profund cu o femeie și-a dat tot interesul pentru a face acea relație să meargă în direcția corectă.

„Încerc tot timpul să mă mențin pe o linie de plutire, foarte echilibrată, dar unoeri se mai întâmplă să explodezi. Eu am crescut pe stradă de la 18 ani și m-am confruntat cu multe. (…) dacă mă înteresează și simt că vreua ceva mai profund cu o femeie îmi dau interesul. Niciodată nu mi s-a întâmplat să nu fie corect instinctul meu față de o femeie.

Cu cât vorbește lumea mai negativ despre o persoană cu atât mă atrage mai tare. Lumea face afirmații negative despre persoanele care reprezintă un pericol pentru ei, o amenințare. (…) Nimeni nu e perfect, niciodată nu am vrut să fiu perfect. Am făcut lucruri bune și lucruri mai puțin bune, dar ma făcut și lucruri exraordinare de care sunt foarte mândru. Sunt un om foarte sincer, devotat și familist. Sunt un om ambișios. M-am născut cu ambiția și datorită ei am depășit multe momente. Cel mai mare defect al meu este sinceritatea. Nu pot să mă prefac. Nu am rețineri niciodată. Orgoliul este un alt defect de-al meu. Sunt vulcanic, exploziv”, a mărturisit Alex Bodi.

Alex Bodi are două fetițe superbe cu care încearcă să petreacă cât mai mult timp. Cea mică, pe care o are împreunăcu Iulia Sălăgean se află în România și reușește să petreacă mai mult timp cu ea, în timp ce cea mare, în vârstă de 9 ani locuiește în Spania alături de mama sa. Acesta a mărturisit că nu se vede un tată perfect pentru fiicele sale și că le-a ascuns faptul că a fost arestat. Acesta le-a explicat situația abia de Paște când s-au strâns în familie și inevitabilul s-a produs.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: