Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi a făcut senzație la mare cu bolidul său de lux. Ce număr și-a pus la mașină fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi a făcut senzație la mare cu bolidul său de lux. Ce număr și-a pus la mașină fostul soț al Biancăi Drăgușanu

GALERIE FOTO (2) Alex Bodi a făcut senzație la mare cu bolidul său de lux

Alex Bodi a făcut senzație la mare cu bolidul său de lux. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu renunță la obiceiurile de milionar. Recent, Alex Bodi a fost în centrul atenției după ce și-a făcut apariția pe litoral conducând bolidul său de lux. Turiștii au fost atrași de mașina lui Bodi, care i-au determinat să meargă în parcare hotelului în care afaceristul era cazat pentru a-și face selfie cu mașina.

Alex Bodi a făcut senzație la mare cu bolidul său de lux. Ce număr și-a pus la mașină fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi a făcut senzație la mare cu bolidul său de lux. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a reîntors la viața de milionar. Alex Bodi le-a dat clasă milionarilor din țară după ce și-a arătat un autoturism de 500.000 de euro, pe care și l-a etalat în fața turiștilor din Mamaia. Afaceristul s-a cazat la hotelul Mamaia White Tower, făcând senzație cu noul său bolid. Bodi are un automobil Lamborghini Urus, înmatriculat în Cehia. Turiștii au rămas impresionați de mașină, dar mai mult de numărul de înmatriculare pe care afaceristul și l-a ales: ALX BODI 1.

Bolidul lui Alex Bodi

Spre surprinderea tuturor, milionarul nu a fost însoțit de nicio femeie. Recent, fostul partener al Biancăi Drăgușanu s-a despărțit recent de modelul Justyna Dradek, iar în prezent are o relație cu frumoasa Oana Marica. Cu toate astea, bolidul de lux al lui Bodi nu este o achiziție nouă. Mașina a fost, de fapt, sechestrată de procurori, atunci când afaceristul a devenit suspect într-un dosar de proxenetism. Ulterior, Alex Bodi a reușit să ridice sechestrul de pe bunurile sale. Totodată, procurorii i-au pus sechestru și pe un Lamborgini Aventador. În aprilie 2021, autoritățile au cerut arestarea preventivă a lui Alex Bodi pentru că acesta și-ar fi vândut automobill cu care acesta a venit la mare.

Alex Bodi a mers cu Oana Marica la Monaco

Alex Bodi a uitat-o pe Bianca Drăgușanu, fiind dispus să-și refacă viața alături de altă femeie. Recent, afaceristul și-a îndreptat atenția către Oana Marica, împreună cu care a mers la Cannes. Cei doi au mers la vila pe care Bodi o deține la Monaco. Atât Alex, cât și Oana au postat imagini inedite din casa de sute de mii de euro. Chiar dacă nu au postat nicio fotografie în doi din Monaco, Alex Bodi și Oana Marica au fost în același loc, cel puțin asta se deduce din pozele postate pe internet.

Se pare că relația celor doi a ajuns la un alt nivel. Afaceristul i-a prezentat-o fiicei lui pe noua sa iubită. Mama fetiței, Iulia Sălăgean, nu a fost deloc de acord, dar pare că nu se poate împotrivi fostului soț. „N-am văzut asta, dar dacă această relație sau în ghilimele relație este la început și el din nou îi arată fetei că este în compania unei alte femei din punctul meu de vedere nu este ceva ok, dar dacă el simte că este ok e partea lui și responsabilitatea lui de educație pe care i-o dă fetei. Este tatăl copilului meu, îi doresc să-și găsească liniștea, fericirea, să se simtă complet măcar 10 % cât s-a simțit cu mine”, a spus Iulia Sălăgean la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: