Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi s-a despărțit de Bianca Iordache pentru o altă femeie? Cine e domnișoara pentru care a plecat din România

Alex Bodi s-a despărțit de Bianca Iordache pentru o altă femeie? Cine e domnișoara pentru care a plecat din România

GALERIE FOTO (4)

Alex Bodi pare că a trecut și peste relația cu Bianca Iordache și s-a aruncat deja în brațele altei domnișoare. Se pare că afaceristul ar fi plecat din țară pentru frumoasa șatenă!

Alex Bodi s-a despărțit de Bianca Iordache pentru o altă femeie? Cine e domnișoara pentru care a plecat din România

Nu a trecut mult timp de când s-au afișat împreună, căci Alex Bodi și Bianca Iordache pare că s-au și despărțit. Zvonurile apărute în presă par să fie adevărate pe măsură ce timpul trece, mai ales după ultimul gest controversat făcut afacerist. Bărbatul ar fi plecat în străinătate pentru o perioadă, și toate astea pentru o nouă cucerire!

Alex Bodi a plecat din România pentru o perioadă, lucru care s-a văzut pe contul său de Instagram, acesta postând mai multe fotografii din diferite locații exclusiviste din străinătate. Potrivit reporterilor Antena Stars, se pare că afaceristul nu a plecat pentru a luat o pauză de la viața lui sentimentală, ci acesta o continuă acolo, cu o altă domnișoară.

Alex Bodi s-a despărțit de Bianca Iordache pentru o altă femeie? Cine e domnișoara pentru care a plecat din România

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ne-a obișnuit deja cu relațiile lui și cu faptul că îi place să fie înconjurat de femei frumoase. Astfel că, și de data aceasta, lui Alex Bodi pare să-i fi dat viața peste cap o nouă domnișoară, ea fiind motivul pentru care a plecat tocmai în Polonia.

Din primele informații, se pare că femeia care i-a furat inima lui Alex Bodi se numește Justyna și locuiește în Polonia. Este o șatenă extrem de sexy și cu siguranță bărbații roiesc în jurul ei, având în vedere trupul de zeiță cu care se laudă. După o singură privire aruncată pe conturilor lor de socializare, se poate observa că Alex Bodi și tânăra au luat masa la același restaurant, loc în care s-au delectat cu cele mai fine preparate. De acolo, aceștia ar fi petrecut împreună într-un local exclusivist din Polonia, pe ritmuri de toate tipurile.

Alex Bodi s-a despărțit de Bianca Iordache pentru o altă femeie? Cine e domnișoara pentru care a plecat din România

De ce este atras Alex Bodi de femei criticate

Alex Bodi a vorbit despre faptul că el se simte atras de femeile despre care lumea nu vorbește chiar de bine fiindcă spune el că aceste păreri negative sunt doar o mantă creată de cei care le inventează pentru a nu se simții amenințați de acea persoană. Vedeta a declarat că de fiecare dată când a simțit că vrea ceva mai profund cu o femeie și-a dat tot interesul pentru a face acea relație să meargă în direcția corectă.

”Încerc tot timpul să mă mențin pe o linie de plutire, foarte echilibrată, dar unoeri se mai întâmplă să explodezi. Eu am crescut pe stradă de la 18 ani și m-am confruntat cu multe. (…) dacă mă înteresează și simt că vreua ceva mai profund cu o femeie îmi dau interesul. Niciodată nu mi s-a întâmplat să nu fie corect instinctul meu față de o femeie. Cu cât vorbește lumea mai negativ despre o persoană cu atât mă atrage mai tare. Lmea face afirmații negative despre persoanele care reprezintă un pericol pentru ei, o amenințare. (…)

Nimeni nu e perfect, niciodată nu am vrut să fiu perfect. Am făcut lucruri bune și lucruri mai puțin bune, dar ma făcut și lucruri exraordinare de care sunt foarte mândru. Sunt un om foarte sincer, devotat și familist. Sunt un om ambișios. M-am născut cu ambiția și datorită ei am depășit multe momente. Cel mai mare defect al meu este sinceritatea. Nu pot să mă prefac. Nu am rețineri niciodată. Orgoliul este un alt defect de-al meu. Sunt vulcanic, exploziv”, a mărturisit Alex Bodi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: