Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi și Bianca Iordache și-au asumat relația. Alex Bodi a trecut la gesturile tandre

Alex Bodi și Bianca Iordache și-au asumat relația. Alex Bodi a trecut la gesturile tandre

Alex Bodi și Bianca Iordache se afișează tot mai des împreună, în ultima vreme. Ba chiar pare că, deja, formează o relație, având în vedere că fostul Biancăi Drăgușanu a trecut la gesturi tandre.

Alex Bodi și Bianca Iordache și-au asumat relația. Alex Bodi a trecut la gesturile tandre

Alex Bodi pare că și-a făcut o nouă iubită, Bianca Iordache. Dacă zilele trecute fugea după Bianca Drăgușanu să se împace cu aceasta, iată că acesta s-a refugiat în brațele focoasei brunete. Au petrecut serile trecute într-un club, la o zi de naștere, iar mai apoi au fost la un local din Snagov. Acolo, Alex Bodi a trecut la gesturile tandre, care nu i-au displăcut Biancăi Iordache și dau semne că ar fi început o relație, scrie Cancan.

În imaginile de mai jos, se poate vedea că cei doi se simt foarte bine împreună, iar Bianca pare încântată de prezența afaceristului. La un moment dat, Alex Bodi îi pune mâna pe fund, iar Bianca nu se simte deloc deranjată, semn că sunt împreună.

Foto: Cancan

Alex Bodi a urmărit-o pe Bianca Drăgușanu

În urmă cu câteva zile, Alex Bodi a urmărit-o pe Bianca Drăgușanu la un salon de înfrumusețare. De acolo, Bianca Drăgușanu a fugit și s-a baricadat în mașină. Atunci când a pornit autotorismul, Bodi nu a vrut să o lase să plece și s-a prins cu mâinile de portieră, rugând-o să fie împreună cu el. A urmărit-o pe blondină până la un restaurant din Herăstrău, iar acolo a început un alt scandal, deoarece Bianca se afla cu Gabi Bădălău. Alex Bodi a spus că o va denigra pe Bianca, iar Gabi Bădălău l-a invitat să se așeze. Nu a durat mult și Alex Bodi a plecat, dar după ce a mai dat-o de gol pe Bianca că îl suna în perioada relației cu Bădălău și-i spunea că-l iubește în continuare și că nu știe ce simte pentru viitorul ei soț.  Ulterior, Bianca a venit cu declarații la TV în care a negat faptul că ar mai vrea să formze un cuplu cu Alex Bodi.

Nu există împăcări sau alte lucruri. Toată lumea trebuie să fie liniștită și împăcată cu situația. Nu există împăcări și nici certuri și scandal nu mai vreau să existe. Nu am vorbit absolut nimic. Nu a devenit nimeni violent. Mi se pare aiurea să mă explic, să dau detalii care nu sunt atât de importante în viața mea. Nu s-a întâmplat nimic important. Nu vreau să mă mai găsesc în vreun context de genul. Îmi pare rău că se creează vâlva asta și că se speculează atât. Sunt chestiile importante. Nu știu de ce se exagerează atât de mult. Eu mă simt ok. Am încredere în Dumnezeu. Viață mea este o vacanță. Destinațiile le aleg de pe o zi pe alta”, a spus Bianca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: