Redactia.ro
Home » Monden » N-o să-ți vină să crezi ce meserie își dorea să aibă Alex Bodi. Vedeta și-a surprins fanii cu ultimele declarații

N-o să-ți vină să crezi ce meserie își dorea să aibă Alex Bodi. Vedeta și-a surprins fanii cu ultimele declarații

În ciuda faptului că are probleme cu legea în ultima vreme, Alex Bodi este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din Capitală la acest moment. Vedeta are un trai luxuriant, plin cu bolizi de lux, o casă împresionantă într-o zonă exclusivistă a Bucureștiului și ceasuri care valorează cât o garsoniera.

Ce și-a dorit să devină Alex Bodi când era mic

Alex Bodi a fost prezent în cadrul unei emisiuni zilele trecute unde a făcut mai multe dezvăluiri. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a vorbit despre trecutul lui, despre cum se percepe el pe sine, despre relația cu fiicele sale, dar și despre visurile pe care le avea când era mic copil.

Alex Bodi a spus că el e un om foarte ambițios și devotat deoarece de la vârsta de 18 ani el a crescut „pe stradă”, lucru care l-a ajutat mult în actuala carieră. Surprinzător este faptul că meseria pe care Alex și-o dorea când era mic e departe de ce gestionează acum. Vedeta a mărturisit că a avut gânduri să devină fotbalist, mai apoi pilot de avion, dar nu în ultimul rând, psiholog.

„Când eram mic mi-au dorit să fiu fotbalist. Apoi am zis că vreau să fiu pilot de avion. Unoeri m-am gândit chiar să devin psiholog. Niciodată nu o să mă expun tatăl perfect pentru că nu sunt. Îmi scrie și îmi reproșează că nu sunt mereu prezent în viața ei. Nu o să fac din copiii mei ceea ce am vrut eu să fiu. O să îi las pe ei să-și aleagă chestia asta.„,a mărturisit Alex Bodi.

Alex Bodi își recunoaște defectele și calitățile

În cadrul emisiunii de ieri, vedeta a fost provocată să își enumere trei calități și trei defecte pe care le are, lucru care a dus la o adevărată dezbatere și la mai multe confesiuni din partea lui Alex Bodi.

Încerc tot timpul să mă mențin pe o linie de plutire, foarte echilibrată, dar unoeri se mai întâmplă să explodezi. Eu am crescut pe stradă de la 18 ani și m-am confruntat cu multe. (…) dacă mă înteresează și simt că vreua ceva mai profund cu o femeie îmi dau interesul. Niciodată nu mi s-a întâmplat să nu fie corect instinctul meu față de o femeie. Cu cât vorbește lumea mai negativ despre o persoană cu atât mă atrage mai tare. Lmea face afirmații negative despre persoanele care reprezintă un pericol pentru ei, o amenințare. (…) Nimeni nu e perfect, niciodată nu am vrut să fiu perfect. Am făcut lucruri bune și lucruri mai puțin bune, dar ma făcut și lucruri exraordinare de care sunt foarte mândru. Sunt un om foarte sincer, devotat și familist. Sunt un om ambișios. M-am născut cu ambiția și datorită ei am depășit multe momente. Cel mai mare defect al meu este sinceritatea. Nu pot să mă prefac. Nu am rețineri niciodată. Orgoliul este un alt defect de-al meu. Sunt vulcanic, exploziv.„, a mărturisit Alex Bodi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: