Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi, vacanță de nouă luni cu Mădălina Ghenea? Ce mărturisiri a făcut fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi, vacanță de nouă luni cu Mădălina Ghenea? Ce mărturisiri a făcut fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost prezent astăzi în cadrul unei emisiuni televizate unde a făcut mai multe dezvăluiri despre cine este el de fapt, de cum se simte în acest moment și cum se raportează la femeile din viața sa. Alex Bodi a venit în platou foarte zâmbitor și foarte deschis la întrebări despre viața sa personală. El a răspuns degajat tuturor întrebărilor moderatorilor și a dat detalii picante despre o posibilă vacanță cu Mădălina Ghenea.

Alex Bodi, vacanță de 9 luni cu Mădălina Ghenea?

Alex Bodi a fost invitat special în cadrul unei emisiuni televizate în această după amiază. El a vorbit despre el și despre viața sa personală, abordând chiar și un subiect sensibil și anume copiii lui. Pe lângă acestea, unul dintre prezentatori l-a invitat pe Alex Bodi să joace un joc în care îi vor apărea imagini cu mai multe femei din showbizul autohton. Vedeta a trebuit să aleagă cu cine ar merge în vacanță, pe cine ar trimite să îi facă cumpărături și de la cine nu și-ar dori numărul de telefon. Alex Bodi a fost luat prin suprindere când în fața sa au apărut poze cu Mădălina Ghenea, Catrinel Marlon(Menghia) și Alice Peneacă. Dintre cele trei frumuseți cunoscute la nivel mondial, Alex Bodi a ales-o pe Mădălina Ghenea drept însoțitoare pentru o vacanță.

Aș pleca în vacanță cu Mădălina Ghenea. De câte luni să fie vacanța cu Mădălina Ghenea? De nouă, ok.„, a declarat Alex Bodi în spirit de glumă în cadrul emisiunii televizate.

Alex Bodi și Mădălina Ghenea au creat câteva controverse imediat după despărțirea de Daria Radionova

După ce Alex Bodi și-a luat rămas de la Daria Radionova, toată lumea se aștepta să revină în brațele Biancăi Drăgușanu. El a creat o adevărată controversă când prea a presupus că Mădălina Ghenea ar fi presupusa sa iubită la acea vreme, deoarece acest urmărea doar 5 persoane pe instagram, printre care și Mădălina Ghenea. Pe lângă acest lucru, Alex Bodi era prezent la toate pozele modelului internațional cu aprecieri. Se pare că între cei doi nu a fost nimic mai mult decât o apreciere virtuală, dar Mădălina Ghenea la vederea articolelor care o cuplau cu Alex Bodi a luat foc. Aceasta a răbufnit și a publicat un mesaj tăios adresat presei mondene românești.

Sunt dezgustată de ce scrie presa din România. Oare nu vă este ruşine să inventaţi a nu ştiu câta oară o relaţie cu un om pe care eu nu l-am întâlnit niciodată? Nu am schimbat nici măcar un mesaj, un cuvânt, nu știu cine este această persoană și vă permiteți, a nu ştiu câta oară, să scrieți că am o relație?! Eu mă întreb: nu vă este ruşine?Eu sunt mamă, am un copil, oare este normal ca, într-o zi, fiica mea când va învăța să citeasă, oare este normal că va trebui să citească atâtea aberații?! Când vă veți opri? Când veți înceta să scrieți asemenea aberații. Când? Pur și simplu nu este corect, nu este drept, nu este normal ce faceți! Acum o săptămână am călătorit pentru un contract, cu un brand cu care lucrez de foarte mulți ani, aţi scris ca am o relație, după o săptămână scrieți că am o relație cu un om cu care nu am vorbit în viaţa mea! Nu am schimbat un cuvânt. Eu nu ştiu cine este această persoană, eu nu urmăresc presa din România! Nu mă interesează! Nu este normal să vă bateți joc în acest hal de un om care nu a făcut altceva decât să vă dedice timpul! Eu v-am dedicat timp!„, a declarat Mădălina Ghenea la acea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: