Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Iordache, despre Alex Bodi: ”Da, este tiparul meu de bărbat”

Bianca Iordache, despre Alex Bodi: ”Da, este tiparul meu de bărbat”

Bianca Iordache și Alex Bodi au fost văzuți tot mai des, în ultimele zile, împreună și în ipostaze tandre. S-a speculat, așadar, că sunt împreună, iar bruneta a spus doar că sunt în faza de cunoaștere, deși îl consideră un bărbat atrăgător.

Bianca Iordache, despre Alex Bodi: ”Da, este tiparul meu de bărbat”

Bianca Iordache spune despre Alex Bodi că este tiparul ei de bărbat și că, momentan, sunt în etapa de cunoaștere, deci nu poate confirma că au o relație. Totodată, aceasta a spus că și Alex Bodi se simte atras de ea.

”Da, este tiparul meu de bărbat. Chestia asta cu fizicul nu contează și mă interesează sufletul e o aberație, da, când te uiți prima oară la o femeie sau la un bărbat din punctul meu de vedere te atrage fizic, dar intre noi clar e o atracție fizică, iar mai departe vedem cum suntem fiecare ca persoană, ca caracter”, a spus Bianca Iordache la Antena Stars, citată de Spynews.

Alex Bodi, idilă cu Bianca Iordache după scandaluri cu Bianca Drăgușanu

Bianca Iordache ar putea fi, astfel, noua cucerire a lui Alex Bodi, despărțit de curând de Daria Radionova. De altfel, înainte de a fi surprins împreună cu Bianca Iordache, Alex Bodi a tot alergat după Bianca Drăgușanu. Ba la un salon de înfrumusețare, ba la un restaurant. La restaurant, în parcul Herăstrău, Alex Bodi a răbufnit la adresa Biancăi Drăgușanu, demascând-o în fața lui Gabi Bădălău, că l-a mai sunat.

”Fratele meu, stai la masă, calmează-te, să bem un pahar de vin. Voi, dacă aveți chestiuni nerezolvate, poate ar trebui să le rezolvați”, i-ar fi spus Gabi fostului soț al Biancăi Drăgușanu, potrivit martorilor oculari.

Te distrug, Bianca, te distrug, o să arăt tuturor cine ești tu cu adevărat. De ce îmi spuneai că Gabi este în depresie și plânge după tine, că nu vrei să mai fii cu el, că nu știi ce simți. De ce ai jucat la două capete? Cum poți să spui prin oraș că îmi faci plângere penală? Cu ce te-am hărțuit eu pe tine? Gabi știe de câte ori m-ai sunat? De câte ori mi-ai trimis mesaje? Cum ne-am întâlnit pentru că îmi spuneai unde ești? Că am stabilit amândoi că o luăm treptat și vedem dacă rezultă ceva din asta? Cum poți să minți cu atâta nerușinare”, ar fi fost acuzațiile milionarului din Mediaș, la adresa fostei lui soții. Atunci, Bianca s-a ridicat, dar a fost oprită din a pleca de Gabi Bădălău, care i s-a adresat cu: ”Stai, fă, la masă, unde pleci?”, ar fi spus viitorul soț al blondei.

Alex Bodi nu a stat prea mult timp acolo și a înțeles că trebuie să plece. Momentan, Bianca nu i-a dat nicio șansă de împăcare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: