Redactia.ro
Home » Monden » Unde s-a mutat Daria Radionova după despărțirea de Alex Bodi. Rusoaica duce o viață de lux în continuare

Unde s-a mutat Daria Radionova după despărțirea de Alex Bodi. Rusoaica duce o viață de lux în continuare

Daria Radionova s-a mutat în Monaco

După ce s-a despărțit de Alex Bodi, Daria Radionova a plecat din România, într-o țară unde mulți și-ar dori să trăiască. Iată unde s-a mutat rusoaica!

Unde s-a mutat Daria Radionova după despărțirea de Alex Bodi. Rusoaica duce o viață de lux în continuare

Daria Radionova s-a stabilit într-o țară unde nu mulți își permit să meargă sau mai ales să se mute. Ei bine, rusoaica a plecat definitiv în Monaco, după ce s-a despărțit de Alex Bodi, scrie Spynews. Nu a plecat singură, ci și cu pisicile ei, despre care a spus și cum a reușit să le treacă granița în tărâmul european de vis.

daria radionova la plimbare in monaco

Foto: Daria Radionova în Monaco

“A fost destul de ușor. Trebuie doar să le faci vaccinul antirabic și să aibă certificat de sănătate, iar asta este tot”, a scris Daria Radionova pe Instagram pentru toți urmăritorii săi.

De ce s-au despărțit Daria Radionova și Alex Bodi

Cei doi s-au despărțit în urmă cu o lună, iar într-un interviu, Daria Radionova a invocat drept motiv al separării de acesta ”ego-ul lui”. Frumoasa șatenă a spus și că l-a iubit foarte mult pe fostul Biancăi Drăgușanu. Mai mult, a catalogat drept ”dezgustător” faptul că i-a aruncat vorbe dure la Tv. Pentru că în relația cu Bianca Drăgușanu Alex Bodi a fost violent, Daria Radionova a negat faptul că acest lucru s-a întâmplat și asupra ei. Totodată, Daria a precizat destul de hotărâtă că nu mai vrea să aibă legătură cu cel care a fost arestat, câteva luni, pentru proxenetism, trafic de persoane și constituirea unui grup infracțional.

”Am vrut să fug de el, nu m-a bătut, dar a fost agresiv cu mine. A făcut aceeași greșeală în toate relațiile. Are o problemă cu ego-ul, este o persoană narcisistă. L-am iubit din tot sufletul meu, nu mai vreau să continui și să am vreo treabă cu el. Nu mă merită el pe mine! L-am iubit, am fost tot timpul acolo pentru el. Este dezgustător ce face acum Alex, eu l-am iubit”, spunea Daria Radionova la Antena Stars.

În prezent, nu se știe dacă Daria Radionova și-a făcut o nouă relație, iar despre Alex Bodi se zvonește că ar fi cu Bianca Iordache.

Foto: Alex Bodi și Bianca Iordache

Etichete: