Redactia.ro
Home » Știri » Alex Bodi și Adrian Tâmplaru, cercetați în dosarul de proxenetism. Care este legătura dintre cei doi

Alex Bodi și Adrian Tâmplaru, cercetați în dosarul de proxenetism. Care este legătura dintre cei doi

Alex Bodi și Adrian Tâmplaru au intrat în vizorul oamenilor legii, miercuri, în urma unor percheziții a procurilor DIICOT. Cei doi afaceriști sunt cercetați într-un dosar de proxenetism , unde le sunt aduse acuzații grave.

 

Care este relația dintre Alex Bodi și Adrian Tâmplaru

Procurorii DIICOT au efectuat o operațiune de mare amploare în 23 de județe și în Capitală, în această dimineață. Operațiunea împotriva rețelelor de crimă organizată a adus sute de percheziții și a avut drept scop destructurarea grupărilor specializate în trafic de persoane, proxenetism, camătă, înșelăciune sau șantaj.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și nașul său, Adrian Tâmplaru, care este și liderul unui clan interlop, au fost duși la audieri. Alex Bodi a fost reținut pentru 24 de ore.

Adrian Tâmplaru este acuzat de trafic de persoane. Liderul interlop racola fete sub pretextul oferirii unui loc de muncă, pe care , ulterior, le obliga să se prostitueze.

Nașul de cununie al lui Alex Bodi, Adrian Tâmplaru, este cunoscut printre interlopii din Sibiu. Acesta este cunoscut și pentru legătura sa cu infractorul Ion Clamparu, care este numit și ”Cap de porc”.

Clamparu este condamnat la 25 de ani de închisoare, după ce i-au fost acumulate pedepsele primite în Spania, Italia și România. Mafiotul Clamparu a fost adus în țară în anul 2015, fiind căutat prin Terpol timp de  12 ani. Mafiotul este încarcerat la Penitenciarul Aiud.

Adrian Tâmplaru este unul dintre locotenenții lui Clamparu. Conform anchetei procurorilor, la scurt timp după ce a fost destructurată gruparea condusă de Ion Clamparu, Adrian Tâmplaru a racolat fete pe rețelele de socializare, în timp ce se afla încarcerat într-un penitenciar. Metoda pe care interlopul a folosit-o pentru a le racola pe fete este metoda lover boy. Mai mult, Clamparu le promitea fetelor un loc de muncă avantajos. Acestea cădeau în capcana interlopului și deveneau prostituate, aducând bani gruprăii infracționale.

Faptele de proxenetism au fost comise între 2008 și 2011, iar alți trei deținuți au fost implicați.

 

Victimele, supuse la chinuri cumplite

 

Fetele care proveneau din medii defavorizate și care doreasu să câștige bani, erau puse să se prostitueze. Tinerele care refuzau să prestese servicii erau violate și abuzate, în timp ce altele erau vândute.

Sub coordonarea lui Adrian Tâmplaru s-au pus bazele unei grupări infracțioanle specializate, care vizau, în principal, traficul de persoane, traficul de minori și proxenetism.

Alți complici ai acestuia au ieșit din penitenicar, iar la gruparea infracțională au aderat alți 12 suspecți, potrivit ziare.com.

Victimele erau supuse la chinuri groaznice. Violate, bătute și obligate să presteze servicii sexuale pentru a aduce bani grupării infraționale. Ftele au fost ținute în imobile închiriate și erau transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituția.

Unele dintre victime au fost vândute unor traficanți în vederea exploatării. Cei care cumpărau fetele primeau un raport cu privire la comportamentul tinerei în perioada în care a fost exploatată, informații despre familia acesteia. Informațiile furnizate de clanul infracțional către cei care le cumpărau aveau scopul de a le folosi pentru șantaj, în cazul în care fetele refuzau să se prostitueze.

Omare parte din sumele de bani obținute, astfel, de Tâmplaru erau investite, ulterior, în diverse imobile din țară și din străinătate.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: