Redactia.ro
Home » Sport » Alex Chipciu poate semna în orice moment. Presa din Turcia face anunțul

Alex Chipciu poate semna în orice moment. Presa din Turcia face anunțul

Alex Chipciu poate semna în orice moment.

Alex Chipciu poate semna în orice moment. Potrivit presei din Turcia, echipa lui Marius Șumudică i-a acceptat toate condițiile.

Marius Șumudică face orice pentru a-l aduce pe Alexandru Chipciu la Gaziantep. Mijlocașul lui Anderlecht a pus mai multe condiții care se pare au fost acceptate. Turcii susțin că românul va semna în următoarele ore.

„Gaziantep a acceptat condiţiile mijlocaşului lui Anderlecht. Transferul poate fi semnat în orice moment”, scrie Haber Sport.

„Mă lupt pentru Chipciu, dar e foarte greu să-i conving pe başkani. Lumea gândeşte diferit când vrei să aduci români, cred că iei comision, dar eu nu m-am băgat niciodată în d’astea”, a declarat și Şumudică.

Pe fir ar fi intrat și CFR Cluj, jucătorul fiind dorit și de Dan Petrescu, după ce TAS i-a anunțat pe clujeni că pot face transferuri.

Chipciu nu a jucat pentru Anderlecht de 6 luni

Alexandru Chipciu nu a mai jucat pentru echipa sa de club de mai bine de șase luni. În acest moment cota mijlocașului român este de 800.000 de mii de euro. Chipciu a ajuns la Anderlecht în 2016, fiind cumpărat de la FCSB pentru 3 milioane de euro. Nu a impresionat în Belgia, așa că a fost împrumutat la Sparta Praga. Mijlocașul a debutat în Liga I în 2007 la Brașov, pentru care a marcat 13 goluri. Au urmat două sezoane la Forex. Revine la Brașov în 2009, pentru ca în 2011 să semneze cu Steaua București, un contract valabil cinci ani. Fiind într-o formă foarte bună în acel moment a fost convocat și la echipa națională, pentru care a jucat în 46 de meciuri și a înscris șase goluri.

Citește și: Șefii oltenilor explică! De ce a rămas Papură antrenor la Craiova

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: