Redactia.ro
Home » Sport » Șefii oltenilor explică! De ce a rămas Papură antrenor la Craiova

Șefii oltenilor explică! De ce a rămas Papură antrenor la Craiova

Șefii oltenilor explică!

Șefii oltenilor explică de ce au decis să-l lase pe Corneliu Papură antrenor principal. Mihai Rotaru ar fi avut discuții și cu alți tenhicieni, dar până la urmă a decis să meargă pe mâna secundului lui Pițurcă.

Nu este pentru prima dată când Corneliu Papură îi conduce pe olteni. Acesta a fost principal și la finalul sezonului trecut, după plecarea lui Devis Mangia. Papură a fost antrenor principal până la numirea lui Victor Pițurcă. Apoi a ocupat locul de secund.

”Să aibă mai multă șansă decât a avut în prima parte, în cele opt etape în care a condus echipa. Odată cu plecarea lui Piți s-a mers pe Cornel, în ideea unei continuări a unei munci pe care a depus-o banca tehnică, condusă de Piți la acea vreme”, a declarat președintele oltenilor, Sorin Cârțu.

În acest moment oltenii se pregătesc în cantonamentul din Antalya.

Victor Pițurcă a stat pe banca oltenilor 5 luni

Victor Pițurcă a venit la Universitatea Craiova în august 2019. La începutul acestui an, chiar înaintea plecării în cantonament a anunțat că demisionează. Nimeni nu se aștepta la așa ceva, dar „ruptura” dintre Pițurcă și Rotaru s-a dovedit a fi iremediabilă. Victor Pițurcă a lăsat echipa pe locul 4, cu 37 de puncte obținute în 22 de etape. Oltenii sunt la 7 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

”Ne asumăm numirea domnului Corneliu Papură în funcția de antrenor principal. La calitățile pe care am mizat în alegerea pentru perioada precedentă în care a fost antrenor principal, acum putem să mai adăugăm una: rezultatele obținute. Pentru că domnul Papură a reușit în aceea perioadă două calificări consecutive în tururi superioare ale UEFA Europa League, precum și o medie de două puncte pe meci, medie care, dacă ar fi fost menținută astăzi, ne-ar fi plasat pe prima poziție a clasamentului. Și asta în condițiile în care timp de o lună și jumătate a jucat din 3 în 3 zile, cu deplasări în Azerbaidjan, Grecia sau Ungaria. Mai mult decât atât, considerăm că, în acest moment, avem un lot mult mai puternic decât a fost în primul mandat…”, se arată în comunicat emis de Mihai Rotaru, pe site-ul oficial al Universității Craiova, în urmă cu câteva zile.

Citește și: CFR dă lovitura! Suma colosală pe care o primesc clujenii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: