Redactia.ro
Home » Monden » Alex Delea, câștigătorul Survivor România, cele mai noi declarații: „Este ca un vis!”

Alex Delea, câștigătorul Survivor România, cele mai noi declarații: „Este ca un vis!”

Alex Delea, câștigătorul Survivor România, cele mai noi declarații: „Este ca un vis!”
Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, a făcut noi declarații despre show-ul care l-a făcut celebru. Tânărul a fost invitatul lui Damian Drăghici în cel mai recent podcast. Câștigătorul Survivor România 2022 a vorbit despre felul în care i s-a schimbat viața după competiție, dar și despre planurile lui de viitor.

Alex Delea, câștigătorul Survivor România, despre experiența care i-a schimbat viața

După aproape șase luni de trăit în jungla Dominicană, un singur concurent a fost desemnat câștigătorul noului sezon-Alex Delea. El a fost cel care a pleacat acasă cu marele trofeu, dar și cu premiul de 100.000 de euro. Concurentul s-a luptat împreună cu Elena Chiriac pentru marele premiu, însă voturile telespectatorilor l-au declarat pe Alex Delea marele câștigător.

Alex Delea: „Tot ce trăiesc acum e ca un vis”

„Tot ce se întâmplă acum iubesc, îmi place foarte mult. Ador viața pe care o am acum. Mă simt ca la Survivor, doar că acolo știam când se termină. Zici că este un vis acum, parcă aștept să se termine. Mă trezesc într-un vis în fiecare zi! (…) E ca un vis. Încă nu cred că este real ce se întâmplă.
Sunt 140 și ceva de zile în care viața mea s-a schimbat. Am plecat cineva și m-am întors altcineva. Aceași persoană sunt, doar că sunt văzut altfel. Ceea ce pentru mine este extraordinar. Nu mă pot obișnui cu asta. E o schimbare radicală în viața mea”, i-a spus Delea lui Damian Drăghici.

Fetele roiesc în jurul lui Alex Delea

Alex Delea a fost întrebat de realizatorul podcastului, Damian Drăghici, dacă roiesc fetele în jurul său, iar Alex Delea a răspuns: “Roiesc.. roiau și înainte, roiesc și acum. E bine, e frumos!”.
„Ai de gând să te însori, să faci copii?”, a adăugat Damian Drăghici.
„Bineînțeles. Din toată inimă! Ador copiii din tot sufletul meu. S-o mai văd și pe mămăița mea cu bebelușul… Înnebunesc de fericire. Ar fi cea mai mare bucurie din viața mea. Dar cu cine mă tată? Cu cine? De unde să o iau? Vreau să-mi și placă. Aș vrea un copil acum! (…) Vreau femeie, vreau copil. Mai repede!”, a spus Alex Delea.

Cei trei finaliști s-au luptat timp de aproape șase luni pentru marele premiu

Cel mai dur reality show a debutat pe 16 ianuarie, iar de atunci, fanii au urmărit la PRO TV, aventurile tuturor concurenților în jungla dominicană. Survivor România 2022 a ajuns la final, iar cel mai bun concurent a pleacat acasă cu marele trofeu al emisiunii, dar și cu suma de 100.000 de euro. Cei trei finaliști, Alex Delea, Elena Chiriac și Ionuț Popa s-au luptat timp de aproape șase luni pentru marele premiu.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: