Redactia.ro
Home » Monden » Alex Delea și-ar putea lua adio de la Survivor și de la marele premiu! Războinicul calcă pe urmele lui Jorge și riscă să fie eliminat

Alex Delea și-ar putea lua adio de la Survivor și de la marele premiu! Războinicul calcă pe urmele lui Jorge și riscă să fie eliminat

GALERIE FOTO (5)

Survivor All Stars, emisiunea de televiziune care pune la încercare limita fizică și mentală a concurenților, a fost scena unui incident serios care ar putea duce la descalificarea unuia dintre cei mai cunoscuți participanți, Alex Delea. Se pare că cel ce a câștigat sezonului 3 s-a accidentat într-o întrecere, iar acest incident ar putea pune capăt parcursului său în competiție.

Alex Delea este unul dintre războinicii preferați de publicul emisiunii, având o comunitate imensă în jurul său. Fanii sunt extrem de îngrijorați de starea lui actuală de sănătate, dar și mai speriați sunt de o posibilă eliminare.

Un incident tragic în timpul unei întreceri amicale

Într-un moment aparent nevinovat, Alex Delea s-a luat la întrecere în glumă cu colegii săi, Robert Moscalu și Iancu Sterp, în timpul nopții. Din păcate, jocul s-a transformat într-o tragedie când Delea a căzut și și-a rupt genunchiul. A fost necesară intervenția ambulanței, iar acesta a fost transportat de urgență la spital.

Accidentarea lui Alex Delea este una extrem de gravă și există riscul ca acesta să fie eliminat din competiție pe motive medicale, așa cum s-a întâmplat și cu colegul său, Jorge. Faptul că Delea nu apare în niciuna dintre imaginile prezentate de Pro TV la finalul episodului de joi seară sugerează că acesta ar putea fi deja exclus din competiție.

Știrea despre posibila descalificare a lui Alex Delea a stârnit reacții diverse în rândul fanilor emisiunii. Mulți sunt îngrijorați de starea lui Delea și își exprimă susținerea pentru acesta în mediul online. Speculațiile cu privire la viitorul său în competiție sunt intens discutate, iar mulți se întreabă cum va afecta acest incident evoluția show-ului.

Zannidache l-ar putea urma pe Delea în România

Potrivit informațiilor apărute pe rețelele de socializare, Zanni, favoritul din echipa Faimoșilor, ar putea să fie eliminat din competiție. Discuția cu un fan pe Instagram, în care Zanni pare să recunoască eliminarea sa, a generat îngrijorare printre susținătorii săi. Ultima ediție a emisiunii Survivor a fost marcată de evenimente surprinzătoare și schimbări de dinamică. Într-o mișcare strategică neașteptată, Zanni a intervenit folosind „dintele” – un simbol special care permite salvarea unui concurent de la eliminare.

Cu privire la soarta lui Zanni în competiție, există încă incertitudini. Fanii așteaptă cu sufletul la gură să vadă cum se va desfășura povestea acestuia și dacă acesta va reuși să rămână în cursa pentru titlul de Survivor. Reacțiile fanilor emisiunii Survivor au fost intense, iar mulți au exprimat îngrijorare și susținere pentru Zanni în mediul online. Speculațiile cu privire la motivele eliminării sale și impactul asupra echipei Faimoșilor rămân subiecte de discuție între admiratorii show-ului.

Într-o competiție plină de provocări și surprize, orice se poate întâmpla în orice moment. În următoarele episoade ale emisiunii Survivor All Stars, fanii vor fi martorii evoluției situației lui Alex Delea și al lui Zanni și vor afla dacă aceștia vor reuși să rămână în luptă sau vor fi nevoiți să părăsească insula. Pentru moment, suspansul rămâne la cote înalte, iar fanii așteaptă cu nerăbdare concluziile ulterioare ale competiției.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: