Redactia.ro
Home » Știri » Alex Dima reacționează în urma incendiului de la Matei Balș. Ce a spus jurnalistul

Alex Dima reacționează în urma incendiului de la Matei Balș. Ce a spus jurnalistul

GALERIE FOTO (4)

Un incendiu de amploare a avut loc, în această dimineață, la Institutul Matei Balș din Capitală. Patru persoane și-au pierdut viața în urma incendiului și alte 120 de persoane au fost evacuate. Jurnalistul Alex Dima a reacționat în urma incendiului care a avut loc în această dimineață, printr-o postare pe pagina de Facebook. 

 

Alex Dima reacționează în urma incendiului de la Matei Balș

Alex Dima este unul dintre jurnaliștii care și-au exprimat vehement părerea cu privire la problemele din sistemul de sănătate. Jurnalistul a reacționat în urma incendiului care a avut loc în această dimineață, la Institutul Matei Balș din Capitală, în urma căruia patru pacienți și-au pierdut viața.

,,Neputinta!

Asta ar trebui sa scrie la intrarea in aceasta tara!
Traim in bucla aceleasi sentimente, dupa Colectiv, Giulesti, Neamt, Bals si ne uitam cu groaza la oamenii care isi cauta rudele.
Oricand, oricare dintre noi putem ajunge in aceasta situatie.
Suntem aici pentru ca traim in tara lui “leag-o cu o sarma, ca merge si asa”, in tara in care simtul datoriei si asumarea raspunderii nu prea exista.
Spitalele sunt praf, autostrazile sunt pe hartie, orasele sunt poluate. Va aduceti aminte sa fi raspuns cineva vreodata pentru astfel de situatii?
Din pacate, pretul platit este urias. De fiecare data.
Cred cu tarie ca salvarea sta in educatie, in trezirea sentimentului datorie, in asumare, intr-o revenire in simtiri. Iar aceasta revenire trebuie sa porneasca la nivel individual, in mintea si sufletul fiecaruia dintre noi. Cu pasi mici, dar trebuie sa incepem.
Pare utopie dar daca nu se va intampla, o sa tot numaram mortii”, a scris junalistul Alex Dima, pe pagina sa de Facebook.

Rudele pacienților așteaptă informații despre cei dragi

Rudele pacienților internați la Institutul Matei Balș din Capitală, unde un pavilion a luat foc în această dimineață, s-au strând în fața spitalui și așteaptă să primească mai multe informații despre cei dragi. În urma incendiului, 4 pacienți au murit și alte peste 100 de persoane au fost transferate către alte spitale sau spre alte pavilioane ale institutului.

Rudele pacienților sunt disperate pentru că nu au primit nicio informație cu privire la rudele lor. Un jandarm i-a anunțat, în urmă cu scurt timp, și le-a spus că au fost făcute liste cu pacienții care au decedat și care au fost transferați către alte spitale bucureștene.

O femeie al cărei tată era internat chiar în pavilionul care a luat foc a declarat pentru Digi 24  că a încercat să ia legătura cu mai multe spitale pentrua a fla dacă pacientul a fost transferat acolo. Un alt bărbat, apropiat al unei persoane internate la Mtei Balș a declarat că a aflat despre incendiu de la știri.

„Am aflat de la știri despre incendiu”, a spus bărbatul.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: