Redactia.ro
Home » Monden » Alex Leonte a dat-o uitării pe Theo Rose! Cum arată bruneta misterioasă cu care a înlocuit-o pe artistă

Alex Leonte a dat-o uitării pe Theo Rose! Cum arată bruneta misterioasă cu care a înlocuit-o pe artistă

GALERIE FOTO (2)

Alex Leonte a dat-o uitării pe Theo Rose! Cum arată bruneta misterioasă cu care a înlocuit-o pe artistă și alături de care nepotul lui Nea Mărin își petrece timpul.

Alex Leonte are o nouă iubită

Alex Leonte a dat-o uitării pe Theo Rose, după o relație de ani buni. Cei doi s-au despărțit, acum câteva luni, și fiecare și-a văzut de viața lui. Artista a început o relație cu regizorul Anghel Damian și se pare că nici Alex Leonte nu a stat mult pe gânduri. Nepotul lui nea Mărin a fost surprins de către Cancan.ro, cu o tânără misterioasă. Cei doi au ieșit la o cafea, la un restaurant de lux din Capitală, unde au fost fotografiați în ipostaze tandre. După ce au petrecut ceva timp împreună, aceștia s-au retras la mașină și au plecat.

sursa foto – Cancan

Ce spunea Alex Leonte după despărțirea de Theo Rose

Despărțirea dintre Alex și Theo Rose a zguduit showbiz-ul de la noi, căci cei doi păreau foarte fericiți împreună. Aveau o relație de mai bine de cinci ani și toată lumea aștepta să facă pasul cel mare. Totuși, nimeni nu se aștepta ca cei doi să-și găsească atât de repede pe cineva. Prima care și-a format o nouă relație a fost chiar artista, urmând ca și nepotul lui nea Mărin să se afișeze cu altcineva. Momentan, nu se știe dacă acesta este într-o nouă relație, însă cert este că a avut parte de o întâlnire.

Acesta a postat un mesaj, acum ceva vreme, despre separarea definitivă de Theo Rose. „Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Doresc, însă, să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea. În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri, ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și noi asta am făcut”, a scris el pe rețelele sociale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini