Redactia.ro
Home » Știri » Alex și Veronika au murit îmbrățișați sub tone de beton în Turcia. Soții se mutaseră recent pentru un tratament de fertilizare in vitro. Visul de a avea o familie le-a fost spulberat

Alex și Veronika au murit îmbrățișați sub tone de beton în Turcia. Soții se mutaseră recent pentru un tratament de fertilizare in vitro. Visul de a avea o familie le-a fost spulberat

Alex și Veronika au murit îmbrățișați sub tone de beton în Turcia. Soții se mutaseră recent pentru un tratament de fertilizare in vitro. Visul de a avea o familie le-a fost spulberat. Iată detaliile!

Alex și Veronika au murit îmbrățișați sub tone de beton în Turcia

Cadavrele unui cuplu de americani care se mutase în Turcia cu visul de a-și întemeia o familie au fost descoperite în epava propriei case, încă agățate unul de celălalt în pat.

Alex și Veronika Ilgin s-au căsătorit în Orlando, Florida, în iulie anul trecut, înainte de a se muta în orașul turc Iskenderun.

Cuplul se mutase în Turcia la sfârșitul lunii ianuarie pentru a începe călătoria lor de fertilizare in vitro, în timp ce erau înconjurați de familia extinsă a lui Alex în țara sa natală.

Dar visul lor de a avea o familie împreună a fost spulberat de cutremurul cu magnitudinea de 7,8 grade de săptămâna trecută.

Clădirea de cinci etaje în care locuiau tinerii căsătoriți a fost spulberată în urma cutremurului puternic, a declarat pentru WESH 2 Vasilious Poulos, cel mai bun prieten al lui Alex.

„Fratele lui Alex, cu echipa de salvare, l-a găsit sub dărâmături și a confirmat că erau încă în pat, a confirmat că se țineau unul de celălalt, agățați, cu beton deasupra”, a spus Poulos.

„Nici măcar nu au apucat să se ridice, poate doar se gândeau, tremurau, iar fratele lui Alex a dezgropat-o pe mama lor cu o zi înainte, așa că a murit și mama lui”, a mai spus acesta. 

Poulos a dezvăluit că vestea morții celui mai bun prieten al său încă nu a ajuns cu adevărat acasă.

Poulos a adăugat că cei doi se mutaseră în Turcia cu visul de a-și întemeia o familie, dar în schimb și-au pierdut viața.

„Nici măcar nu au primit vestea bună pe care o așteptau de atâta timp”, a spus el.

Bilanțul victimelor a trecut de 37.000 de morți

Bilanțul victimelor cutremurelor din Turcia și Siria a trecut de 37.000 de morți. Autoritățile turce spun că 31.974 de persoane au fost ucise în țară, în timp ce în Siria au murit peste 5.800 de persoane, potrivit ONU și guvernului sirian.

OMS descrie cutremurele din Turcia ca fiind cel mai grav dezastru natural din ultimul secol în ceea ce caracterizează ca fiind regiunea sa Europa.

Turcia a emis 113 mandate de arestare pentru probleme legate de construcția clădirilor, în urma cutremurului devastator care a luat mii de vieți.

Potrivit ministrului turc al Mediului, Murat Kurum, 24.921 de clădiri din întreaga regiune s-au prăbușit sau au fost avariate în urma cutremurului.

Sursa foto: Featured Image Credit: Mhvs Krst/Facebook. ZUMA Press, Inc. / Alamy

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: