Redactia.ro
Home » Monden » Alex Velea, adevărul despre cearta cu Zanni. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi artiști

Alex Velea, adevărul despre cearta cu Zanni. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi artiști

Alex Velea, adevărul despre cearta cu Zanni.

Alex Velea, adevărul despre cearta cu Zanni. Artistul este fericit alături de familia pe care și-a construit-o alături de Antonia. Alex Velea a fost mereu interesat de soarta colegilor săi, și nu numai. Acesta are o relație apropiată cu colegii de la studio, iar pe Zanni la considerat copilul ei. Ce spune cântărețul despre presupusa ceartă cu Zanni.

Alex Velea, adevărul despre cearta cu Zanni. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi artiști

Alex Velea este unul dintre cei mai apreciat artist din România. Artistul formează un cuplu cu Antonia, iar împreună au doi copii minunați. Alex este foarte apropiat de colegii săi de la studio, dar cu Zanni are o relație mai specială. În urmă cu câteva săptămâni s-a zvonit că cei doi s-ar fi certat, dar Alex a lămurit situația. Celebrul cântăreț a spus că Zanni a trecut printr-o situație dificilă, acesta intrând în depresie. Cu toate astea, Alex a spus că este alături de el și că îl susține.

„Zanni e copilu meu de suflet. A avut o mică depresie de care a reușit să treacă. Să nu uitați că a crescut fără părinți, iar anul acesta a stat șase luni în junglă. A fost puțin debusolat, dar de-aia mă are pe mine. Ca să-l ancorez în realitate și să-i explic că viața e plină de neprevăzut, dar că e frumoasă și trebuie trăită intens, indiferent de ce zice „stânga sau dreapta”, a spus Alex Velea pentru Viva.ro.

Zannidache a trecut prin momente cumplite în copilărie. Protejatul lui Alex Velea nu a avut o viață ușoară și a vorbit de multe ori despre greutățile prin care a trecut. Alex Velea a fost persoana potrivită, la momentul potrivit pentru Zanni. Artistul a crezut în talentul lui și l-a ajutat să intre în lumea artiștilor. Imediat după ce s-a întors de la Survivor România Zanni a vrut să lanseze o piesă alături de Velea. La scurt timp s-a zvonit că între cei doi s-ar fi produs o ceartă și nu își mai vorbesc.

Zanni a intrat în depresie

Zannidache a câștigat marele premiu la Survivor România, sezonul 3. Acesta și-a cumpărat un apartament cu banii câștigați, dar perioada stresantă prin care a trecut l-a determinat pe artist să intre în depresie. Într-un vlog, artistul le-a spus internauților că a intrat într-o stare de angoasă și nu știa cum să mai iasă. „Intrasem într-o ceață. Într-o umbră. Mă pierdusem. Intru în momente din astea de mă pierd total. Sunt varză. Nu mai știu cine sunt, ce vreau. Am avut o discuție cu mine în Uber.

Nu e deloc rău să fii capabil să-ți dai singur răspunsuri. Nu sunt singurul care trece prin momente din astea. Sunt convins că poate vă regăsiți în momentele mele. M-au plictisit toți. Cu trendurile lor. Toți ratații”, a declarat Zannidache pe vlogul postat pe Youtube.

Atunci internauții s-au gândit la o posibilă ceartă între Zanni și Velea, având în vedere că artistul nu îl mai pomenea deloc pe iubitul Antoniei. Mai mult, Zannidache nu mai posta imagini alături de Velea, semn că între cei doi s-a produs o schimbare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: