Redactia.ro
Home » Monden » Zanni, dezvăluiri dureroase. Artistul nu vrea să mai audă de femeia care l-a crescut: „Nici un semn de recunoștință nu am pentru…”

Zanni, dezvăluiri dureroase. Artistul nu vrea să mai audă de femeia care l-a crescut: „Nici un semn de recunoștință nu am pentru…”

GALERIE FOTO (4) Zanni, dezvăluiri dureroase.

Zanni, dezvăluiri dureroase din copilărie. A luptat, a rezistat și a câștigat Survivor România 2021. Zannidache este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar povestea lui de viață i-a emoționant pe mulți români. Recent, cântărețul a dezvăluit că nu vrea să mai audă de femeia care l-a crescut.

Zanni, dezvăluiri dureroase. Artistul nu vrea să mai audă de femeia care l-a crescut: „Nici un semn de recunoștință nu am pentru…”

Zanni, dezvăluiri dureroase. Zannidache este fără doar și poate o fire sinceră și extrem de directă. Artistul nu ezită să spună adevărul pe nume și nu se ferește să își exprime punctul de vedere. De când a câștigat Survivor România, cântărețul este mult mai activ pe rețelele de socializare, unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața lui. De această dată, Zanni le-a pus o întrebare surprinzătoare internauților.

Artistul i-a întrebat ”De ce țara asta este o infecție ordinară? De ce?”. Ulterior, răspunsurile nu au întârziat să apără, iar printre mesaje primite, Zannidache a fost și un mesaj legat de femeia care l-a crescut până la adolescență. Cu toate că mulți se așteptau să reia legătura cu ea, Zanni nu a făcut acest lucru. Cântărețul susține că nu are niciun sentiment de recunoștință pentru ea, considerând că ea doar și-a făcut treaba.

Mai mult, fostul Faimos este de părere că cei care merită recunoștință adevărată din partea lui sunt doar oamenii, care l-au ajutat sincer. Pe contul lui de Instagram, Zanni a vorbit despre faptul că el s-a luptat să supraviețuiască. ”Nici un semn de recunoștință n-am pentru oamenii care mă ajută, pentru că asta este sarcina sau treaba lor. Recunoștința adevărată de la mine este pentru oamenii care mă ajută pentru că ei cred în mine. Ai încercat-o. Uneori, dar doar uneori, este greu să-ți dai seama dacă cei care te ajută, te ajută doar pentru că au și ei de câștigat din treaba asta sau te ajută pentru că sunt conștienți că ajutorul lor te ajută pe tine să devii cine ești cu adevărat”, a spus Zanni pe rețelele de socializare.

Zannidache, despre copilăria sa la orfelinat

Zanni a avut o copilărie dificilă, iar lipsurile din perioada fragedă a copilăriei a jucat un rol important pentru tânărul în vârstă de 23 de ani. În timpul participării sale la Survivor România, Zanni a declarat că este obișnuit cu lipsa de mâncare. Încă de la începutul competiției, Zanni a mărturisit că este obișnuit cu lipsa de mâncare.
Mi-am dorit experiență ‘Survivor România’, presimțeam că o voi trăi, chiar dacă nu știam când se va întâmpla acest lucru. Viața mea a fost ‘Survivor’, pentru că eu am parcurs niște încercări demne de ‘Survivor’. N-am mâncat mult la viața mea, am dormit pe unde am apucat, am avut în fiecare zi grijă să am și a doua zi ce mânca și unde să dorm. Sunt obișnuit să lupt pentru supraviețuire”, a declarat Zanni,

Spre surprinderea unora, Zanni a reușit să-și depășească condiția. De profesie este cântăreț, iar în ultimii ani a apărut în mai multe emisiuni TV, printre care și „Bravo, ai stil!” și „Chefi la cuțite”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: