Redactia.ro
Home » Monden » Alex Velea, adevărul despre cearta cu Zannidache. Ce se întâmplă între cei doi artiști

Alex Velea, adevărul despre cearta cu Zannidache. Ce se întâmplă între cei doi artiști

GALERIE FOTO (4) Alex Velea, adevărul despre cearta cu Zannidache.

Alex Velea, adevărul despre cearta cu Zannidache. În ultima perioadă au exista zvonuri conform cărora prietenie dintre Zanni și Alex Velea ar fi ajuns la final. Astfel, iubitul Antoniei a decis să lămurească situația și să explice cum stau lucrurile de fapt.

Alex Velea, adevărul despre cearta cu Zannidache. Ce se întâmplă între cei doi artiști

Alex Velea, adevărul despre cearta cu Zannidache. Pe Internet au apărut tot felul de zvonuri legate de o ceartă între Zanni și Alex Velea, iar iubitul Antoniei a vrut să lămurească situația. Alex Velea a spus lucrurilor pe nume și să spună adevărul despre relația cu artistul. Iubitul Antoniei a declarat că el și Zanni nu s-au certat, iar zvonurile sunt total eronate. Cu toate astea, Alex a mărturisit că Faimosul de la Survivor a trecut printr-o perioadă mai complocată, iar din acest motiv nu a putut fi aproape de el.

Potrivit artistului, Zanni are nevoie să se vindece singur și să fie puternic să treacă peste toate greutățile vieții. „Salutare, tuturor. De curând au apărut în presă niște articole în care se zice că m-aș fi certat cu Zanni. Tocmai de aceea fac acest video, pentru a clarifica lucrurile. Într-adevăr, Zanni a trecut printr-o perioadă mai neagră pentru el, am încercat să-i fiu alături, doar că de treaba asta se poate vindeca singur. Până la urmă, așa este viața, și cu suișuri și cu coborâșuri. Nu m-a trădat, așa cum vă așteptați unii dintre voi, cum erați siguri că o să se întâmple, nu a fost deloc așa.
Nici eu nu am renunțat la el, nici emoțional, nici contractual și nici n-o să o fac prea curând pentru că țin la el și îmi doresc să-l ajut exact așa cum am promis. Mai mult de atât, am reînceput treaba în studio, de la anul o să-l vedeți într-o emisiune online foarte tare. În concluzie, nu a existat nicio ceartă”, a spus Alex Velea, într-un clip, pe TikTok.

Zanni: „M-au plictisit toți. Cu trendurile lor. Toți ratații”

În urmă cu ceva timp, Zannidache a apărut într-un vlog alături de Sebastian Chitoșcă. Artistul a făcut declarații șocante, determinându-i pe fanii săi să creadă că a încheiat orice legătura cu Alex Velea. Artistul a spus că este într-o situație în care nu a mai fost niciodată și nu știe ce să facă.

Zanni le-a spus fanilor săi că a intrat în depresie și nu știe ce să facă. „Intrasem într-o ceață. Într-o umbră. Mă pierdusem. Intru în momente din astea de mă pierd total. Sunt varză. Nu mai știu cine sunt, ce vreau. Am avut o discuție cu mine în Uber. Nu e deloc rău să fii capabil să-ți dai singur răspunsuri. Nu sunt singurul care trece prin momente din astea. Sunt convins că poate vă regăsiți în momentele mele. M-au plictisit toți. Cu trendurile lor. Toți ratații”, a spus Zannidache pe vlogul postat pe YouTube. Momentan nu se știe dacă situația lor este trecătoare sau definitivă. Cert este că Zanni nu se simte prea bine, iar acest lucru îi îngrijorează pe fanii săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: