Redactia.ro
Home » Monden » Alex Velea clarifică situația. Artistul îi ia apărarea lui Fulgy: „Alții sunt mincinoșii, se știu ei”

Alex Velea clarifică situația. Artistul îi ia apărarea lui Fulgy: „Alții sunt mincinoșii, se știu ei”

GALERIE FOTO (2) Alex Velea clarifică situația. Artistul îi ia apărarea lui Fulgy

Alex Velea clarifică situația. Printr-o postare pe Instagram, Alex Velea a clarificat întreaga situație. Dacă în urmă cu o zi se credea că artistul îl condamnă pe Fulgy pentru cele declarate în public, se pare că iubitul Antoniei este dezamăgit de alte personalități.

Alex Velea clarifică situația. Artistul îi ia apărarea lui Fulgy: „Alții sunt mincinoșii, se știu ei”

Alex Velea clarifică situația. În urmă cu câteva zile, Fulgy, fiul Clejanilor, a fost oprit de autorități după ce a condus sub influența substanțelor interzise. Acesta a declarat public și în fața achetatorilor că a fost la o petrecere la Alex Velea, unde s-a fumat substanțe interzise. Ulterior, Alex Velea a reacționat în mediul online, iar toată lumea a crezut că mesajul „Bă de ce ești mincinos” se referea la Fulgy. Ei bine, nu! Iubitul Antoniei a lămurit situația! Acesta a lăsat impresia că, de fapt, se referă la rîzboiul cu Lino Golden. „Ba, de ce eşti mincinos?. Nu e despre Fulgy. Alții sunt mincinoșii, se știu ei”, a postat Alex Velea, pe Instagram.

Alex si Lino Golden

Fulgy nu s-a putut stăpâni în fața jurnaliștilor și le-a spus părerea lui despre droguri. „În legătură cu ieri, nu pot să zic decât că trăiesc într-o ţară coruptă şi doar atât. Ieri m-am trezit, am mâncat, iar seară pe la 7-8 am fost la Alex Velea, prietenul familiei noastre. Am ajuns acolo la studio cu motivul de a face o piesă pentru căţelul meu. Am făcut un grătar cu toţi băieţii de la Golden Boy. Nu pot să spun că m-a turnat cineva, pentru că sunt nişte băieţi deosebiţi.De obicei în studiouri, nu la Alex Velea, se fumează iarba, pentru că iarba este un drog psihoactiv, care îţi măreşte secreţia de dopamină, ceea ce înseamnă plăcere, şi serotonină, ceea ce înseamnă fericire. Automat atunci când te simţi bine şi eşti fericit, e un plus” , a declarat Fulgy în fața jurnaliștilor.

Fulgy, mesaj pentru Alex Velea și Antonia

După ce a făcut toate acele declarații despre Alex Velea și iubita sa, Fulgy, 23 de ani a simțit nevoia să mai adauge ceva despre cei doi artiști. Fiul Clejanilor a scris un mesaj pe rețelele de socializare, în care cerea îndurare pentru Antonia și partenerul ei de viață, care nu ar avea niciun fel de implicare în scandalul drogurilor în care a intrat în urmă cu câteva zile.

Băiatul Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani a spus că dorește să le fie stricată imaginea celor doi, despre care spune că au o familie minunată. Mai mult, Fulgy și-a luat vina asupra sa, mărturisind că este pregătit să ajungă în spatele gratiilor, numai să nu le strice imaginea prietenilor săi. „Vă rog frumos presa, sunt în stare să merg și la pușcărie pentru acești oameni minunați, Alex și Antonia. Au o familie frumoasă și cei mai simpatici copilași. Nu le stricați imaginea din cauza mea, vă rog frumos. Faceți-mă pe mine de râs, nu pe ei, pentru că ei sunt exemplu României de «așa da»”, a scris cântărețul pe pagina de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: