Redactia.ro
Home » Monden » Alex Velea a avut prima reacție după ce Fulgy a declarat că la studio se consumă droguri: ”Bă, de ce ești mincinos?”

Alex Velea a avut prima reacție după ce Fulgy a declarat că la studio se consumă droguri: ”Bă, de ce ești mincinos?”

GALERIE FOTO (4)

Alex Velea a avut prima reacție după ce Fulgy a dat de înțeles că la studioul acestuia s-ar consuma substanțe interzise. Iubitul Antoniei i-a transmis un mesaj subtil fiului Clejanilor.

Alex Velea a avut prima reacție după ce Fulgy a declarat că la studio se consumă droguri: ”Bă, de ce ești mincinos?”

Alex Velea a anunțat că va scoate o nouă piesă intitulată ”Bă, de ce ești mincinos?”, însă nu se știe exact dacă este vorba despre un diss dat unui alt artist sau o reacție vizaviz de situația care s-a întâmplat cu Fulgy.

În ultimele zile, Fulgy de la Clejani a fost protagonistul unui real scandal, după ce a fost oprit de poliție în urmă cu câteva zile și dus la INML pentru a i se recolta probe de sânge. În urma rezultatelor, testul a fost pozitiv și, pe canalul său de YouTube, fiul Vioricăi și al lui Ioniță a povestit cum s-au desfășurat acțiunile, dar mai ales, a spus că venea de la studioul lui Alex Velea în clipa în care a fost oprit. Mai mult decât atât, Fulgy a dat de înțeles că la studioul artistului s-ar consuma droguri, iar acesta a reacționat imediat.

Iubitul Antoniei a postat un mesaj direct pe contul său de Instagram: ”Mâine, la 12:00 -> “Ba, de ce eşti mincinos?”, lăsând de înțeles că va scoate o nouă piesă. În același timp, mesajul artistului sună a replică acidă la adresa lui Fulgy, după declarațiile făcute de acesta. Rămâne de văzut dacă este sau nu o piesă cu un mesaj adresat fiului Clejanilor.

Fulgy și-a retras declarațiile cum că la studio la Alex Velea s-ar consuma droguri

Fulgy a demontat zvonurile conform cărora la studioul lui Alex Velea s-ar consuma substanțe interzise în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

”Alex Velea nu se droghează, n-am auzit niciodată că Alex Velea că s-ar droga”, a spus fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani.

Alex Velea a avut prima reacție după ce Fulgy a declarat că la studio se consumă droguri: ”Bă, de ce ești mincinos?”

Fiul Clejanilor a mai declarat că s-a plictisit de droguri și a recunoscut ce substanțe interzise lua cel mai des. Conform declarațiilor acestuia, cocaina și iarba erau primele pe lista de droguri ale lui Fulgy. Cu toate că a fost consumator, tânărul regretă alegerile făcute și i-a îndemnat pe adolescenți să nu se apuce de droguri.

”M-am plictisit de droguri. De iarbă și cocaină. Numai pe astea le frecventam. Iarba că mă relaxa, iar cocaina pe afară, că toată lumea se droghează în Bucureștiul ăsta. Toate cluburile, toate cafenelele, numai pline de consumatori. Vreau să revin în prezent. Să las trecutul. Când făceam eu treburile astea nu știa nimeni, nu mă oprea poliția, nu dau în gât pe nimeni, că nu sunt turnător. În momentul de față nu mă droghez, am un program de viață foarte frumos, echilibrat și merg la sală, pentru că sala m-a ajutat foarte mult să scap de ”dependența” de iarbă”, le-a spus Fulgy celor din mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: