Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy a făcut declarații șocante despre moartea lui Răzvan Ciobanu! ”Din cauza a ceea ce a simţit în momentul ăla, s-a omorât”

Fulgy a făcut declarații șocante despre moartea lui Răzvan Ciobanu! ”Din cauza a ceea ce a simţit în momentul ăla, s-a omorât”

GALERIE FOTO (2) Fulgy a făcut declarații șocante despre moartea lui Răzvan Ciobanu! ”Din cauza a ceea ce a simţit în momentul ăla, s-a omorât”

Fulgy nu se oprește din a face declarații șocante! Baiatul Clejanilor a făcut noi mărturisiri despre consumul de droguri, însă ce a șocat pe toată lumea a fost faptul că a vorbit despre moartea lui Răzvan Ciobanu. 

Fulgy a făcut declarații șocante despre moartea lui Răzvan Ciobanu

După ce zilele trecute a fost prins de polițiști conducând sub influența unor substanțe ilegale, Fulgy a decis să meargă la emisiunea ”Xtra Night Show”, prezentată de Dan Capatos și să vorbească despre ceea ce s-a întâmplat cu el, dar și cu Răzvan Ciobanu.

Pentru a trage un semnal de alarmă și a înțelege cât de nocive sunt substanțele interzise, Fulgy a făcut o paralelă între cazul lui și moartea lui Răzvan Ciobanu. În opinia lui, regretatul designer a fost victima unor persoane care au vrut să-i facă rău. Acest aspect îl sperie și spune că nu vrea să ajungă în aceeași situație.

”Când a murit Răzvan Ciobanu, Dumnezeu să-l odihnească…a luat marfă proastă, asta e părerea mea. Cineva i-a făcut rău. Şi din cauza a ceea ce a simţit în momentul ăla, s-a omorât. Eu nu vreau să mă omor, oameni buni”, a declarat Fulgy la XNS.

Mai mult, băiatul Clejanilor a povestit ce s-a întâmplat în seara în care a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. Fulgy susține că Viorica a avut o reacție necontrolată, a început să țipe, la fel ca și tatăl lui.

”Mama a ajuns să ţipe, pentru mine sare şi în pistol. Discuţiile au degenerat şi în momentul ăla am zis, bă, să moară, să facă, de nu mergem la INML acum. Şi tata a spus, ”bă, de ce mi-l luaţi de acasă?” Un poliţist de 1,79, cu ochii căprui, slăbuţ, a spus „am ordin de sus să-i fac analize copilului tău”, a mai spus acesta.

Fulgy regretă că s-a drogat

Fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a povestit în emisiunea lui Dan Capatos ce s-a întâmplat, de fapt, când a fost prins drogat la volan. Cu ochii în lacrimi, Fulgy este conștient că nu este un exemplu pentru tineri, motiv pentru care i-a sfătuit să nu consume substanțe interzise. Fulgy a povestit despre perioada dificilă prin care trece, menționând că nu este deloc mândru pentru că a fost prins de autorități în timp ce era sub influența drogurilor.

Fulgy a făcut declarații șocante despre moartea lui Răzvan Ciobanu! ”Din cauza a ceea ce a simţit în momentul ăla, s-a omorât”

La doar 23 de ani, Fulgy de la Clejani trece printr-o perioadă grea. Tânărul știe că a dezamăgit multe persoane, mai ales pe părinții și pe sora sa, Margherita. Sfatul lui Fulgy pentru tineri, este să fie atenți și să nu ajungă în astfel de situații.

”Îmi pare rău, simt un regret. Cunosc drogurile, asta e singurul meu regret, știu ce înseamnă droguri, nu îndemn pe absolut nimeni să se drogheze. Dacă te droghezi îți consumi serotonica, dopamina și tot ce ține de hormoni și de glande. Asta să se înțeleagă de la mine, nu vă drogați niciodată. Mă simt vinovat. Mi-am dat seama că toată lumea e falsă, cu toții vor ceva de la mine și familia mea. Se promovează prostia pentru că e norma ca banii să fie mai presus decât onoarea. Onoarea și respectul sunt mai presus de orice. Nu vreau să fiu un tată care e văzut de copii lui că se droghează, ce exemplu aș fi eu?”, a declarat Fulgy la Xtra Night Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: