Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy, în lacrimi la tv. Fiul Clejanilor regretă că s-a drogat: „Mă simt vinovat”

Fulgy, în lacrimi la tv. Fiul Clejanilor regretă că s-a drogat: „Mă simt vinovat”

GALERIE FOTO (2) Fulgy, în lacrimi la tv. Fiul Clejanilor regretă că s-a drogat

Fulgy, în lacrimi la tv. În ultimele zile, fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a intrat în atenția publică după a fost prins și reținut pentru conducerea sub influența drogurilor. Invitat în emisiunea lui Capatos, Fulgy a recunoscut cu ochii în lacrimi că regretă faptul că a consumat droguri atâta timp și că viața lui a luat o întorsătură radicală.

Fulgy, în lacrimi la tv. Fiul Clejanilor regretă că s-a drogat: „Mă simt vinovat”

Fulgy, în lacrimi la tv. Fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a povestit în emisiunea lui Dan Capatos ce s-a întâmplat, de fapt, când a fost prins drogat la volan. Cu ochii în lacrimi, Fulgy este conștient că nu este un exemplu pentru tineeri, motiv pentru care i-a sfătuit să nu consume substanțe interzise. Fulgy a povestit despre perioada dificilă prin care trece, menționând că nu este deloc mândru pentru că a fost prins de autorități în timp ce era sub influența drogurilor.

La doar 23 de ani, Fulgy de la Clejani trece printr-o perioadă grea. Tânărul știe că a dezamăgit multe persoane, mai ales pe părinții și pe sora sa, Margherita. Sfatul lui Fulgy pentru tineri, este să fie atenți și să nu ajungă în astfel de situații. „Îmi pare rău, simt un regret. Cunosc drogurile, asta e singurul meu regret, știu ce înseamnă droguri, nu îndemn pe absolut nimeni să se drogheze. Dacă te droghezi îți consumi serotonica, dopamina și tot ce ține de hormoni și de glande. Asta să se înțeleagă de la mine, nu vă drogați niciodată. Mă simt vinovat. Mi-am dat seama că toată lumea e falsă, cu toții vor ceva de la mine și familia mea. Se promovează prostia pentru că e norma ca banii să fie mai presus decât onoarea. Onoarea și respectul sunt mai presus de orice. Nu vreau să fiu un tată care e văzut de copii lui că se droghează, ce exemplu aș fi eu?”, a declarat Fulgy la Xtra Night Show.

Fulgy si mama sa

Mai mult, tânărul a declarat într-un mesaj pe contul său de Youtube că, de fapt, nu a consumat canabis, ci doar a inhalat, pentru că fumau cei care se aflau în jurul său, la o petrecere. Fulgy a spus că a consumat droguri în trecut, dar acum este plictisit de iarbă și cocaină.”M-am plictist de droguri, de iarbă și cocaină. Cam pe astea le frecventam. Iarba, că mă relaxa, iar cocaina pe afară, că toată lumea se droghează în Bucureștiul ăsta, toate cluburile, toate cafenelele, pline de consumatori. N-am nimic cu ei.” – a spus Fulgy.

Fulgy își dorește să aibă o viață normală

Deși trece printr-o perioadă dificilă, Fulgy susține că, în prezent, are un program de viață frumos și echilibrat și merge la o sală de antrenamente fizice. ”Când făceam eu treburile astea, nu știa nimeni. Nu mă deranja nimeni, nu mă oprea poliția, nu mă absolut nimic. Nu dau în gât pe nimeni, că nu sunt turnător. Spun, frate, strict de mine, atâta tot. În momentul de față nu mă droghez, am un program de viață foarte frumos, echilibrat și merg la sală, pentru că sala m-a ajutat foarte mult să scap de dependența asta, să spunem, de iarbă” , a spus pe canalul său de Youtube.

În ceea ce privește scandalul provocat de conducerea unui autoturism sub influența substanțelor stupefiante, Fulgy a spus că totul s-a întâmplat după o petrecere cu Alex Velea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: