Redactia.ro
Home » Monden » La ce vârstă și-a pierdut Fulgy virginitatea. Partenera lui era cu 16 ani mai mare

La ce vârstă și-a pierdut Fulgy virginitatea. Partenera lui era cu 16 ani mai mare

Fulgy de la Clejani pare să fie în centrul atenției de când a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Fulgy de la Clejani este mereu inconjurat de femei frumoase, ultima sa iubită fiind o câștigătoare a mai multor concursuri de miss. Mai de mult Fulgy de la Clejani a făcut publică o informație despre când și-a început viața sexuala.

Fulgy de la Clejani a povestit că prima sa experiență sexuală a avut-o chiar la 12 ani. Domnișoara care i-a fost primă parteneră de amor a fost o iubită de-a lui care era cu 16 ani mai mare decât el, mai precis având 28 de ani la acea vreme.

Fulgy de la Clejani a repetat în nenumărare rânduri că momentan el nu poate fi doar cu o singură femeie. Cu toate că a mai avut relații, mezinul Clejanilor susține că este căutat de multe fete.

Eu nu pot să am o prietenă… Nu pot… Pur și simplu nu pot… Nu pot să am doar una! Sunt foarte tânăr încă și vreau doar aventuri. Eu ies cu una la o cafenea și mă sună altă! Dimineață, mă văd cu cineva și până seară, mai trec 5-6 prin mine. Și nu copile! Nu prea îmi plac copilele, pentru că eu sunt o persoană matură! Chiar dacă nu par! La mine, totul se bazează pe sex. Ador femeile frumoase. Și chestia e că și ele mă adoră! Și, sincer, dacă nu știi cum să te porți nu ai șanse. Poți să fii oricât de frumos, bogat etc… Trebuie o vrăjeală bună și eu o am.„, declara Fulgy de la Clejani într-un interviu mai vechi.

Fulgy de la Clejani a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise

Familia Clejanilor nu scapă de probleme! După ce în urmă cu un an, fiica cea mai mare a soților de la Clejani a fost prinsă conducând sub influența unui cocktail de stupefiante, iată că acum îi calcă pe urme și frățiorul ei mai mic. Fulgy, mezinul Clejanilor, a fost prins drogat la volan, sâmbătă seara spre duminică, în București, de către oamenii legii. Tânărul în vârstă de 23 de ani a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală  (INML) pentru recoltarea probelor biologice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: