Redactia.ro
Home » Monden » FOTO. Fulgy, fiul Clejanilor, prins drogat la volan! Ce substanță a consumat

FOTO. Fulgy, fiul Clejanilor, prins drogat la volan! Ce substanță a consumat

GALERIE FOTO (8)

Fulgy, mezinul Clejanilor, a fost prins drogat la volan, sâmbătă seara spre duminică, în București, de către oamenii legii. Tânărul în vârstă de 23 de ani a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală  (INML) pentru recoltarea probelor biologice. Iată ce substanță s-a descoperit că a consumat!

Fulgy, fiul Clejanilor, prins drogat la volan! Ce substanță a consumat

După ce anul trecut, surorii sale, Margherita, i s-a întâmplat același lucru, Fulgy a fost și el prins drogat la volan de către polițiști, în acest an. În seara zilei de sâmbătă spre duminică, oamenii legii l-au tras pe dreapta și la testarea cu aparatul Drugtes a ieșit pozitiv. A fost dus, ulterior. la INML, iar aici, potrivit unor surse Cancan, s-a descoperit că a consumat cannabis.

Înainte de a ajunge la INML, Fulgy a vrut să-și anunțe urmăritorii de pe Instagram că are probleme cu legea și a scris: “Sunt «arestat»” este mesajul scris de tânăr. A făcut chiar și un video din mașina polițiștilor, în care a spus:“În viață, trebuie să știi de toate, frate! Mă bucur că mi se întâmplă asta, ca să vă demonstrez și eu ceva la toți mafioții”, a mărturisit fiul Vioricăi de la Clejani pe video-ul făcut în mașină.

Sursă foto: Cancan

Întrebat de către un jurnalist ce părere va avea mama lui dacă se va descoperi că a consumat substanțe interzise, Fulgy a avut un răspuns halucinant:

“(…). Mama mea știe că sunt pui de șmecher, că mama mea e șmecheră și tu nu ai haine de stat să mă întrebi tu! Așa că, nu mă mai întreba tu și întreabă-mă ceva normal. Dacă nu, pleacă! Scuze. Deci, v-am lăsat fără cuvinte”, a spus tânărul.

Sursa foto: Cancan

De altfel, atunci când au aflat de isprava fiului, Viorica și Ioniță de la Clejani au mers într-un suflet la INML. Drept dovadă, mașina din parcare, indicată de săgeată, în imaginea de mai jos.

Viorica și Ioniță de la Clejani au venit cu mașina la INML, unde a fost adus fiul lor, Fulgy © CANCAN.RO

Sursa foto: Cancan

De unde venea Fulgy atunci când a fost prins drogat la volan

Fulgy a declarat că se întorcea de la Alex Velea, cu care a discutat despre lansarea unei piese.

„Am fost la Alex Velea și uite că nu mi-a purtat noroc să mă duc la el. Voiam să facem o piesă pentru părinții mei pentru că eu sunt producător muzical. Nu s-a întâmplat mare lucru cu mine în seara asta, a fost un pic de poliției, dar atât”, a declarat Fulgy într-un video postat pe pagina lui de Instagram.

În urmă cu câteva zile, Fulgy a fost invitat la o emisiune unde a recunoscut că a avut vicii și părea vindecat de ele. Însă, ultima lui faptă demonstrează contrariul.

„Ajunsesem din cauza stilului meu de viață foarte nașpa, adică mă trezeam la 10 seara și mergeam afară și ce puteam să fac seara, cazino, femei, bătură și distracție. Nu îndemn pe nimeni să se joace la cazino, am pierdut sume de la 1 leu la aproape 90.000 de lei pe seară, cea mai mare lovitură a mea a de 250.000 de euro. Tatăl meu mi-a dat interzis ca să nu ma mai joc pentru că la vârsta aia nu îmi mai socotea mie”, spunea el atunci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: