Redactia.ro
Home » Știri » Doliu uriaș în familia Clejanilor. Mesajul cutremurător postat de Viorica de la Clejani

Doliu uriaș în familia Clejanilor. Mesajul cutremurător postat de Viorica de la Clejani

GALERIE FOTO (2)

Este doliu uriaș în familia Clejanilor. Anunțul trist a fost făcut chiar de Fulgy, care a anunțat necazul care s-a abătut asupra lor.

S-a lăsat cu durere fără margini în sufletele celei mai pline de viață familii din showbiz, cea a Clejanilor. Fulgy a anunțat pierderea unui finite extrem de dragi, iar acest fapt îl va tine departe de rețelele de socializare în următoarele zile.

Doliu uriaș în familia Clejanilor

Este vorba chiar de bunicul lui Fulgy si al Margheritei, mai exact tatăl Vioricăi de la Clejani a murit. Bărbatul s-a stins în seara zilei de joi, iar durerea i-a copleșit pe toți din familie.

Pentru familia Clejanilor, seara de 1 aprilie va fi, de acum încolo, doar o amintire extrem de dureroasă. Viorica de la Clejani își plânge tatăl care a părăsit această lume.

Tatăl Vioricăi de la Clejani a murit

Viorica de la Clejani trece acum prin cele mai grele momente din viața sa, căci tatăl ei s-a ridicat la ceruri, lăsând în urma sa lacrimi amare și o durere fără margini.

Fulgy, fiul cel mic al Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, cel care în ultimul timp a revenit în prim plan cu o nouă imagine, a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că nu va mai putea intra în legătură cu ei, după ce evenimentul tragic s-a produs în familia sa.

”Am un anunț trist de făcut. Tatăl mamei mele a decedat în această seară. Sper să înțelegeți această situație delicată prin care trecem”, le-a transmis Fulgy fanilor săi de pe Instagram.

Totodată, acesta nu a vrut să ofere alte detalii despre cauzele care au dus la decesul bunicului său, tatăl Viorică de la Clejani. În urma tragicului eveniment ce i-a marcat familia, Fulgy a ținut să le transmită celor din mediul online că își va relua activitatea vinerea viitoare.

Mesajul cutremurător postat de Viorica de la Clejani

Profund îndurerată de pierderea suferită, și Viorica de la Clejani a postat un mesaj cutremurător pe rețelele de socializare”Dumnezeu sa te odihneasca in pace, tatal meu frumos si bun… „.

Artista a postat și o fotografie cu părintele pe care l-a pierdut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini