Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a lui Ioniță de la Clejani, după ce fiul său, Fulgy, a fost prins drogat la volan

Prima reacție a lui Ioniță de la Clejani, după ce fiul său, Fulgy, a fost prins drogat la volan

GALERIE FOTO (8) Viorica și Ioniță din Clejani

Ioniță de la Clejani a avut prima reacție, după ce fiul său, Fulgy, a fost prins drogat la volanul mașinii, în noaptea de sâmbătă spre duminică. S-a descoperit că Fulgy a consumat cannabis.

Prima reacție a lui Ioniță de la Clejani, după ce fiul său, Fulgy, a fost prins drogat la volan

Ioniță de la Clejani a avut prima reacție în cazul fiului său, Fulgy, care a fost prins drogat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la volanul mașinii pe care o conducea. Fulgy a consumat cannabis, iar Ioniță de la Clejani a evitat să-și exprime părerea despre această situație, precizând doar că ar trebui cerute explicații fiului său, deoarece ”este un băiat major”.

„Nu trebuie să mă întrebaţi pe mine ce s-a întâmplat! Vorbiţi cu Fulgy, este un băiat major. Nu vreau să fac nicio declaraţie despre incident”, a spus Ioniță de la Clejani în exclusivitate pentru Antena Stars.

Fulgy a fost dus la INML pentru recoltarea de probe biologice, odată ce la testul Drugtest a ieșit pozitiv și aici s-a aflat că a consumat cannabis. Din mașina oamenilor legii Fulgy și-a înștiințat fanii despre isprava sa: “ Sunt «arestat». În viață, trebuie să știi de toate, frate! Mă bucur că mi se întâmplă asta, ca să vă demonstrez și eu ceva la toți mafioții”, a mărturisit fiul Vioricăi de la Clejani pe video-ul făcut în mașină.

Tânărul în vârstă de 23 de ani a oferit și declarații jurnaliștilor fiind destul de bizar în spusele sale. Atunci când a fost întrebat ce părere va avea mama lui atunci când va afla că s-a drogat, Fulgy a spus: “(…). Mama mea știe că sunt pui de șmecher, că mama mea e șmecheră și tu nu ai haine de stat să mă întrebi tu! Așa că, nu mă mai întreba tu și întreabă-mă ceva normal. Dacă nu, pleacă! Scuze. Deci, v-am lăsat fără cuvinte”, a spus tânărul.

Nu a durat mult, și au aflat de întâmplare, și părinții săi, care au venit de îndată la INML. Mașina lor este cea din imaginea de mai jos, indicată de săgeată.

Viorica și Ioniță de la Clejani au venit cu mașina la INML, unde a fost adus fiul lor, Fulgy © CANCAN.RO

Dosar penal pe numele lui Fulgy

După ce s-a descoperit că a consumat substanțe interzise, pe numele lui Fulgy s-a deschis dosar penal.

”Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost depistat conducând pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a indicat faptul că aceasta a consumat canabis. În cauză a fost condus la sediul I.N.M.L. în vedere prelevării de probe biologice și a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, se arată în comunicat.

Anul trecut, și Margherita de la Clejani a fost prins drogată și beată, de altfel, la volanul mașinii. S-a iscat un mare scandal atunci, dar încă se neagă faptul că a consumat substanțe interzise.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: